Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

8. juli 2020

Lige ret for alle sportsgrene i Danmark, tak!

Dansk Ride Forbunds formand Ulf Helgstrand retter en skarp kritik mod de ulige retningslinjer i forhold til forsamlingsforbuddet, hvor der åbnes op for tilskuerantallet – kun til fodboldkampe.

Læs mere
8. juli 2020

Skal jeres klub afvikle Agria DRF-mesterskabet i indendørs springning for pony og Children i uge 40?

Oprindeligt var mesterskabet placeret i foråret, men blev pga Covid 19 aflyst. Øvrige omstændigheder har gjort, at det alligevel ikke er muligt for Hedensted og Omegns Rideklub at afvikle mesterskabet på den nye termin d. 2. – 4. oktober 2020. Derfor søger vi en ny stævnearrangør til at afholde stævnet – bemærk, deadline for ansøgning er torsdag den 16. juli.

Læs mere
3. juli 2020

Hesteregistrering og ejerskifte sker hos SEGES

Hvis du er hesteejer og eks. skal have udstedt hestepas, ejerskiftet din hest, registreret din hest efter salg fra et andet land eller har mistet dit ejercertifikat, er det SEGES, du skal henvende dig til. Hos Dansk Ride Forbund varetager vi til gengæld konkurrencehesteregistrering og udstedelse af FEI-pas.

Læs mere
2. juli 2020

Vidste du, at vi løbende modtager ændringsforslag til vores reglementer?

DRF´s reglementer gennemgås og opdateres som udgangspunkt op til årsskiftet, og vi er altid åbne for input til eventuelle forbedringer. Læs mere nedenfor.

Læs mere
1. juli 2020

Dansk Ride Forbund indgår ny aftale med Dansk Erhverv om support til klubberne

Pr. 1. juli har vi indgået en ny samarbejdsaftale med Dansk Erhverv (DE) omkring support til vores klubber. Det betyder, at alle DRF’s klubber med egen elevskole automatisk bliver gratis basismedlemmer af DE, og at de øvrige DRF-klubber kan tegne et basismedlemskab til en stærkt reduceret pris. Læs mere her.

Læs mere
1. juli 2020

Håndtering af FEI-pas i uge 29 og 30

Sommerferien er over os, og det betyder som altid, at der geares lidt ned de fleste steder. I uge 29 og 30 modtager Dansk Ride Forbund (og de andre forbund i Idrættens Hus) ikke post og pakker, og det vil derfor ikke være muligt for jer at indsende FEI-pas til ekspedering i denne periode. Det vil dog stadig være muligt at møde op personligt efter aftale. Læs mere nedenfor.

Læs mere
30. juni 2020

Så er midlerne fra #aktivesammenhverforsig-puljen fordelt

Den 1. juni var der deadline for ansøgninger til den pulje penge, som blev samlet ind, da vi var #aktivesammenhverforsig i ridesporten den 21. maj, og det endte med intet mindre end 150 ansøgninger i alt. Ud af disse endte 62 klubber med at modtage støtte, og støtten gik til mange gode formål. Læs mere her.

Læs mere
29. juni 2020

Ridelærer-, Rideinstruktør- og Beridereksamen 2020

Den 24. - 25. juni blev der afviklet eksamen for ridelærer-, rideinstruktør- og beriderelever på Vilhelmsborg. Solen skinnede fra en skyfri himmel begge dage, og med kombinationen af det skønne vejr og de smukke omgivelser, var det de perfekte forudsætninger for elevernes eksaminer.

Læs mere
29. juni 2020

World Cup flytter til Vilhelmsborg i 2020

Den danske afdeling af FEI World Cup i dressur flyttes fra Jyske Bank Boxen til Vilhelmsborg. Årsagen er uvished om forsamlingsreglerne i oktober med konsekvenser for både planlægning og økonomi.

Læs mere
29. juni 2020

Flere mesterskaber i military er nu genplaceret

Grundet Covid 19 blev en del af sæsonens første militarystævner aflyst. På den baggrund blev det hurtigt klart, at det blev nødvendigt at ændre i stævnekalenderen inklusive placeringen af flere af årets mesterskaber. I forbindelse med den opdaterede stævnekalender, og især i forbindelse med genplaceringen af mesterskaber, har det ligget militaryudvalget meget på sinde, at ryttere og heste skulle have de bedste muligheder for at få nogle stævner i benene inden deltagelse ved årets mesterskaber, ligesom en placering så sent som muligt på sæsonen, vil give flest mulige ekvipager mulighed for at ride de nødvendige kvalifikationer hjem. Det har ført til, at Agria DRF-mesterskabet for hold afvikles d. 11.- 13. september hos Kallehavegaard Rideklub. Til samme stævne afvikles også mesterskabet for kat. II og III ekvipagerne, mens Agria DRF-mesterskabet for kat. I afvikles til DM stævnet hos SPR d. 25. - 27. september.

Læs mere