Hvad leder du efter?

Nyheder

Flot holdpræstation ved EM i springning

Her til eftermiddag blev holdkonkurrencen ved EM i Riesenbeck afgjort, og det danske landshold, som red sig til en 7. plads i gårsdagens kvalifikation, endte på en flot 8. plads. Søndag gælder det så den individuelle konkurrence, som Andreas Schou og Darc de Luxe er direkte kvalificerede til.


New column

Finalen bød på en særdeles svær bane og hård konkurrence, og det blev altså ikke til nogen holdmedaljer til det danske hold. Holdguldet gik til Schweiz, sølvet gik til Tyskland, og Belgien gentog bronzesuccesen fra OL i sommer.

De 25 bedste individuelle ekvipager mødes på søndag
På søndag afvikles så den individuelle finale, og her er det de 25 bedste ekvipager efter dagens runde, der skal kæmpe om medaljerne. For danskernes vedkommende betyder det pt., at Andreas Schou er sikret en plads, da han endte som nummer 18 individuelt i dag. Der kan dog potentielt ende med at blive plads til yderligere én eller flere danske ryttere, da der kan suppleres op, hvis der er kvalificerede ryttere, der melder fra. Pt. ligger Konstantin Deeken Künnemann nummer 36, og Zascha Nygaard Andreasen er nummer 41. I front af den individuelle konkurrence er pt. den regerende europamester, schweiziske Martin Fuchs, tyske Andre Thieme ligger på 2. pladsen, og Pieter Devos fra Belgien indtager 3. pladsen.

Se starttider og resultater her.