Hvad leder du efter?

Nyheder

Klar til Herning2022 – VM i ridesport

Pressemøde invitation - Herning 2022 inviterer til pressemøde i Pressecentret i Hal L i MCH Messecenter Herning den 2. august 2022 kl. 11 om opstart af verdensmesterskaberne, status på pladsen, de danske medaljechancer mm.


New column

(Jens Trabjerg, CEO Sport og Casper Cassøe CEO Operations (th) på Stutteri Ask Stadium i Herning. Foto: Herning2022)

Herning2022 - VM i ridesport skal afvikles i Herning fra 6. – 14. august. Det er en af de største sportsbegivenheder på dansk jord nogensinde målt på deltagere, tilskuere og tv-eksponering. Omkring 1100 heste fra 50 nationer mødes i Herning2022.

200.000 tilskuere forventes at overvære verdensmesterskaberne og 11.500 akkrediterede skal bydes velkommen, mens 200 millioner forventes at følge med på tv.

Det er verdens absolut bedste heste og ryttere, der skal dyste i de fire discipliner dressur, springning, paradressur og voltigering. De danske atleter har selvfølgelig et stort ønske om at gøre det godt, og der er ingen tvivl om, at dressurrytterne tørster efter at få en holdmedalje på hjemmebanen i Danmark.

Dressurkonkurrencerne vil blive afviklet på Stutteri Ask Stadium, FC Midtjyllands fodboldstadion, mens voltigering finder sted i Jyske Bank Boxen.
Fra den 10. august og indtil afslutningen den 14. august afvikles springkonkurrencerne inde på Stutteri Ask Stadium, mens paradressur bliver afgjort på et til lejligheden opbygget stadion, BB Horse Arena med plads til 3000 siddende tilskuere.

Invitation til pressemøde
Pressen kan møde arrangørerne bag afviklingen af verdensmesterskaberne Jens Trabjerg og Casper Cassøe, der fortæller om baggrunden for det gigantiske event, programmet, status på pladsen samt de danske medaljehåb. Samtidig inviteres de fremmødte journalister til et kort sitevisit, hvor man kan se event-området.

Praktiske oplysninger:
Sprog:           Pressemødet afvikles på dansk
Sted:              Pressecenteret i hal L, MCH (Messecenter Herning)
Dato:             2. august kl. 11.00
                     Vi vil benytte lejligheden til at invitere på frokost

Tilmelding og yderligere oplysninger fås hos pressechef Britt Carlsen.

For yderligere information, kontakt venligst:
ECCO FEI World Championships Herning 2022 - www.herning2022.com - Press Officer  Britt Carlsen - press@herning2022.com - + 45 31696887


/Pressemeddelelse Herning 2022