Hvad leder du efter?

Nyheder

Godt gang i DRF’s nye certificeringsordning – skal I være med?

Siden vi ved årsskiftet for alvor lancerede den nye og forbedrede certificeringsordning, er hele 13 nye rideklubber blevet certificeret, og 18 klubber fra den gamle ordning er blevet re-certificeret i det nye regi. Det er en langt større tilslutning til ordningen end tidligere, og det vidner om, at den nye version er let at gå til og fungerer som præcis det udviklings- og kvalitetssikringsværktøj, I som klubber har behov for. Er jeres klub ikke allerede certificeret, så læs med her og find ud af, om I ikke også skal med på vognen.


New column

Fra otte til fire certificeringer
Tidligere bestod certificeringsordningen af hele otte certificeringer, men efter at have kigget ind i, hvilke certificeringer der var størst efterspørgsel på, og ikke mindst hvilke der bidrog med mest værdi til klubberne, blev antallet halveret. Ordningen består derfor nu af følgende fire certificeringer:

Det er blevet meget lettere at opnå certificering
Udover at der nu kun er fire certificeringer i stedet for otte, har vi også kigget grundigt på indholdet i hver af certificeringerne. Tidligere var det forholdsvis omstændigt at lade sig certificere, og sådan skal det naturligvis ikke være. Derfor er de nye certificeringer meget lettere at gå til for jer som klubber, så I kan fokusere 100% på at implementere dem i den daglige drift som de stærke udviklings- og kvalitetssikringsværktøjer, de er.

Certificerede klubber fremhæves på alle DRF’s mediekanaler
Stærk klubdrift- og administration er helt afgørende for en rideklub, og vi tror på, at certificeringerne er vejen frem i den sammenhæng. Derfor har vi fokus på at fremhæve de certificerede klubber på tværs af vores forskellige mediekanaler, så vi forhåbentlig kan inspirere endnu flere klubber til at lade sig certificere. I samarbejde med Ridehesten laver vi f.eks. månedlige klubportrætter fra de klubber, som er certificerede, ligesom vi laver opslag på vores sociale medier hver gang en ny klub bliver certificeret. På den måde bliver det også tydeligt for ryttere, forældre mm., at klubberne har opnået det kvalitetsstempel, som certificeringerne er.

Nysgerrig på, hvilke klubber der har hvilke certificeringer? Her kan du/I finde svaret.

Interesseret i at høre mere?
Lyder certificeringsordningen som noget for jer, eller har I spørgsmål, som I ønsker besvaret, før I går videre i processen, så tøv endelig ikke med at kontakte os via mail på klubdrift@rideforbund.dk eller telefon på 43 26 28 28.