Hvad leder du efter?

Nyheder

Militarykalenderen for 2023 er klar

Så har Militaryudvalget og administrationen fået kalenderen for militarysæsonen 2023 klar. Det betyder udover almindelige stævner også, at årets mesterskaber er fordelt, ligesom en del af kvalifikationerne til Store Hestedag Cup er placeret.


Den helt store joker i år har været at placere årets Agria DRF mesterskab for klubhold. Flere har ansøgt om mesterskabet, og det er aldrig på forhånd givet, hvem der får hvad. I beslutningsprocessen er der også kigget på stævnerapporterne for de arrangører, der har ansøgt. Der er ikke noget heri, der taler mere for den ene klub frem for den anden. Det er længe siden, Skaarup (Kirstineholm) har haft holdmesterskabet, og det kommer derfor til at ligge hos dem i 2023.

På samme måde er de øvrige mesterskaber og championater fordelt, så flest mulige klubber har fået deres ønsker opfyldt, og vi flytter lidt rundt på, hvor de forskellige mesterskaber/championater ligger. Både af hensyn til dem, der organiserer, og set med geografiske briller, så der bliver lidt spredning i hele landet. Fx er det også sidste år af den nuværende kontrakt for afviklingen af DM, så senere på året skal den i udbud, så vi kan finde en arrangør for DM i 2024-2026. Her glæder vi os til at se, hvilke ansøgninger der kommer.

Se militarykalenderen her.
Som altid er det med forbehold for ændringer.