Hvad leder du efter?

Nyheder

VM-bronze til Sheena Bendixen

Danske Sheena Bendixen har i dag sikret Danmark endnu en medalje ved VM og kan nu kalde sig den tredjebedste kvindelige voltigør i verden.


New column

(Sheena Bendixen. Foto: Herning2022/Daniel Kaiser)

I dag blev VM i voltigering for kvinder afgjort, da deltagerne skulle udføre deres kür-program. Efter lørdagens obligatoriske program og gårsdagens tekniske program lå danske Sheena Bendixen på en foreløbig 5. plads, men efter en fantastisk præstation i küren og en score på 8.855 lykkedes det hende at sikre sig tredjepladsen med en samlet score på 8.511.
 

Vigtig sejr for både Sheena og Danmark
Det er en historisk sejr for både Sheena og dansk voltigering som helhed, lyder det fra holdleder Dorthe Ballegaard:

”Det er kæmpestort, at Sheena vinder bronze i dag! Hun har kæmpet for dette i flere år og været så tæt på, så at hun får medaljen i år, som er hendes sidste år, er SÅ velfortjent og helt igennem fantastisk. Lasse og Ramstein har støttet hende igennem rejsen mere end 10 år, og at de sammen lykkes i år, er med stor glæde,” fortæller hun og tilføjer: ”Derudover er det fantastisk og historisk for Danmark og dansk voltigering at vinde denne her medalje, for vores seniorer har ikke vundet individuelle medaljer siden Rikke Laumanns VM-guld i 2013”.