Hvad leder du efter?

Indløs rytterlicens

Via din Go-profil kan du nemt og hurtigt erhverve og betale din rytterlicens direkte.


  • Du logger ind på din profil og trykker på feltet ”mine oplysninger”.
  • I højre side af skærmen finder du feltet ”Rytterlicens" Her vælger du den ønskede licenstype B-, C-, D- eller FEI-licens og trykker på den grønne knap, så bestillingen lægges i kurven.
  • Du kan nu betale din rytterlicens.
  • Herefter er din rytterlicens aktiv, og du er klar til at melde til stævner.

Har du yderligere spørgsmål kan disse rettes til go@rideforbund.dk

Pr. 1. januar 2021 bliver alle DRF’s nationale licenser fortløbende 12 måneder, så man som rytter altid vil få gavn af sin licens i alle de 12 måneder, man har betalt for – uanset hvornår på året, man indløser den.

Fornyelsen af rytterlicens, skal ske via Go-fanen og skal gøres inden stævnestart. Husk at du selv kan ændre adresse, tlf. osv. under feltet "mine oplysninger", når du er logget ind.

Har du ikke Go-profil, skal du blot oprette en gratis profil og benytte ovenstående beskrivelse til køb af denne eller skrive en e-mail til go@rideforbund.dk.

Voltigeringslicens
Ved nogle voltigeringsklasser er det påkrævet, at den enkelte voltigør har erhvervet sig en rytterlicens eller en voltigeringslicens.

Fra 1. januar 2021 bliver den nuværende voltigeringslicens lavet om til en D-licens, hvilket betyder, at prisen reduceres fra 300 kr. til 250 kr. Derudover indføres der samtidig internationale FEI-voltigeringslicenser for både enkeltudøvere og grupper, som ikke eksisterer i dag.

Voltigører der skal have D-licens:

  • Alle der starter Senior/Junior *3, *3, *1 og D-grupper
  • Alle der starter individuel Senior/Junior/Children *3, *2 og *1
  • Alle der starter pas-de-deux Senior/Junior