Hvad leder du efter?

Rideklub & elevskole

Klubudvikling

At udvikle og skabe spændende aktiviteter og tiltag for medlemmerne er det, der driver de fleste bestyrelser og frivillige i rideklubber. Her finder du inspiration og information omkring, hvordan man kan gribe en klubudviklingsproces an, og hvordan DRF kan støtte jer som rideklub i processen.


At udvikle og drive rideklubben er bestyrelsens fornemste opgave. I mange tilfælde har driften dog en tendens til at overtage for udviklingen, og selvom der kommer mange fantastiske idéer på bordet under bestyrelsesmødet, kan det være svært at få sat i gang, fordi hvem gør det? Hvad er vigtigst? Og hvor skal vi starte?

Det er dog vigtigt for rideklubberne at prioritere udviklingen af klubben, da det, i de fleste tilfælde, er dét, der giver energi til alt det frivillige arbejde, der sker i rideklubberne.

DRF ønsker at støtte vores klubber i en struktureret og god udvikling, som understøtter medlemmernes ønsker, og som giver klubbens ildsjæle energi til det frivillige arbejde.

Hjælp til klubudvikling
Klubudvikling kan se meget forskelligt ud fra klub til klub. Eksempler på, hvor DRF kan hjælpe jer med en udviklingsproces, kan være:

  • I har en specifik udfordring, som I ønsker hjælp til, f.eks. mangel på frivillige
  • I ønsker at optimere jeres rideklub og ønsker nye øjne på klubbens aktivitetstilbud
  • I ønsker vejledning og hjælp til, hvordan I afvikler stævner (på alle niveauer og discipliner)
  • I vil gerne optimere jeres elevskole
  • I ønsker flere voksne ryttere i rideklubben
  • I vil gerne forbedre klubbens faciliteter, men har svært ved at finde ud af, hvor I skal starte

Sådan får I hjælp
Hvis I vil have en uforpligtende samtale omkring klubudvikling, er I altid velkomne til at ringe til en af vores udviklingskonsulenter for at få en snak omkring, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jeres klub.

Kontaktoplysninger på vores udviklingskonsulenter:

Karoline Kjemtrup
kakj@rideforbund.dk
78 71 26 40

Caroline Bønnelykke Güldner 
cbg@rideforbund.dk
78 71 26 42

Marielle Severinsen
mse@rideforbund.dk
78 71 26 43