Hvad leder du efter?

Ridesport

Multisport

Hvad er Multisport? Multisport er forskellige aktiviteter, hvor der både rides individuelt og i hold. Alle kan deltage, uanset hvilken hest man rider på. Du finder her et utal af aktiviteter, som både kan bruges til konkurrence og til læring i elevskolen. Alle disse aktiviteter er både sjove og udviklende for rytteren og hesten.


1-2-3 Multi:
Har I brug for variation i den daglige undervisning i elevskolen, nye stævneformer og nye medlemmer? Har I ryttere ryttere, der kunne tænke sig at prøve noget nyt, hvor der er fokus på samarbejde med hesten og de andre ryttere? Så tilbyder Multisportsudvalget hjælp til opstart af multisport i din rideklub gennem konceptet 1-2-3 Multi.

Læs mere om 1-2-3 Multi her.

DRF 1-2-3 Multistævnet er et tilbud til klubber, der gerne vil prøve at afholde stævner i ponygames og forhindringsbane, men har brug for hjælp til at komme i gang. Klubber, der er nye i forhold til aktiviteterne, kan, hvis ønsket, afholde stævnet i forlængelse af kurset 1-2-3 Multi.

Læs mere om DRF 1-2-3 Multistævne her.

Alle klubber kan udskrive stævner samt klasser i multisport. Fordelene ved at afholde denne type klasser/stævner er, at det er anderledes konkurrencer end i de ordinære discipliner, og så kræver deltagelse i multistævner ikke rytterlicens. Stævnerne oprettes i Go!-fanen på lige fod med de øvrige discipliner.
For spørgsmål m.m. er du/I meget velkomne til at kontakte DRF på multi@rideforbund.dk. Alternativt kontakt multiudvalget direkte.

DRF Multi Cups:
DRF tilbyder turneringer inden for de største discipliner i multisporten. DRF KlubCup på Kæphest, som har til formål introducere børn og unge i alderen 4-16 år til ridesporten på en ny måde gennem kæphesteridning.

Læs mere om DRF KlubCup på Kæphest her.