Hvad leder du efter?

Ridesport

Multisport

Hvad er Multisport? Multisport er forskellige aktiviteter, hvor der både rides individuelt og i hold. Alle kan deltage, uanset hvilken hest man rider på. Du finder her et utal af aktiviteter, som både kan bruges til konkurrence og til læring i elevskolen. Alle disse aktiviteter er både sjove og udviklende for rytteren og hesten.


Multisport favner aktiviteter såsom forhindringsbane, ponygames, pas de deux og kæphest. Multisport er for alle uanset alder og niveau. Det er også en fantastisk mulighed for at udvide sin horisont som rytter og opnå en bredere erfaring indenfor ridesporten.

Multisport og rideklubber
Har I brug for variation i den daglige undervisning i elevskolen, nye stævneformer og nye medlemmer? Har I ryttere ryttere, der kunne tænke sig at prøve noget nyt, hvor der er fokus på samarbejde med hesten og de andre ryttere? Så tilbyder Multisportsudvalget hjælp til opstart af multisport i din rideklub og du kan læse mere om dette her

Alle klubber kan udskrive stævner samt klasser i multisport. Fordelene ved at afholde denne type klasser/stævner er, at det er anderledes konkurrencer end i de ordinære discipliner, og så kræver deltagelse i multistævner ikke rytterlicens. Stævnerne oprettes i Go!-fanen på lige fod med de øvrige discipliner. Multisportsudvalget kommer desuden mere end gerne ud og hjælper jer i gang med stævneafholdelse. For spørgsmål m.m. er du/I meget velkomne til at kontakte DRF på multi@rideforbund.dk. Alternativt kontakt multiudvalget direkte.

DRF Multi Cups:
DRF tilbyder turneringer inden for de største discipliner i multisporten. 

Læs mere om DRF KlubCup på Kæphest her.

Læs mere om Alulette og DRF MultiCup her.