Hvad leder du efter?

Ridesport

Mentorer - kom i gang med voltigering i din rideklub

Vil du gerne i gang med voltigering i din rideklub, men er du usikker på, hvordan I skal komme i gang? Dansk Ride Forbund har tilknyttet en stærk gruppe af nuværende og tidligere voltigører og trænere i voltigering, som står klar til at hjælpe rideklubber i gang med sporten. Nedenfor kan du læse om de forskellige mentorer og hvordan du kommer i kontakt med dem.


New column

Hvordan får vi hjælp af en mentor i vores rideklub?

Hvis I ønsker at få hjælp af en mentor skal I blot skirve til voltigering@rideforbund.dk, så skaber vi kontakten til den mentor du gerne vil i kontakt med, eller til den nærmeste ledige mentor.

Herefter aftaler I selv nærmere omkring tid, pris og behov. Det er meget forskelligt, hvad man som rideklub har brug for, for at komme i gang, og mentorerne er gode til at justere deres hjælp, så det passer til hver enkelt rideklub. 

 

New column

Sheena Bendixen

Jeg hedder Sheena Bendixen, jeg er 29 år,

Jeg bor i Jylland, i nærheden af Vejle, med min kæreste. Til dagligt arbejder jeg med ridefysiologisk terpi og motorisk træning på Thommysminde. Jeg rider dressur og så har jeg har dyrket mine store passion, voltigering i mange år! Ved siden af selv at være aktiv voltigør har jeg også været voltigeringstræner og longefører og i mange år. Jeg har en bred viden indenfor undervisning i voltigering, da jeg selv har prøvet alle roller samt været med til at lære nye heste op til voltigering. Jeg ved hvordan man bygger et godt solid team op, omkring hest, rytter, longefører og voltigør.

Jeg har en særlig stor interesse for børn, og undervist mange forskellige børn, med bl.a. dårligt selvværd/selvtillid, forskellige diagnoser samt store talenter. Det fedeste er at se alle børn/unge blomster op og jeg har en kæmpe passion for alt hvad voltigering og arbejdet med heste kan gøre.

 

I min karriterer som aktiv voltigør har jeg opnåette dette:

Deltaget ved EM, VM og DM 

2002-2004 Danmarksmester med hold 

2015-2022 Danmarksmester individuel

2021 4.plads individuel VM/ bronze nations cup individuel VM Budapest 

2022 Bronze individuel VM i Herning

2022 Sølv i Nations cup individuel, samt hold VM i Herning 

New column

Emilie Rasch

 

Jeg hedder Emilie og jeg er 21 år gammel. Jeg bor i Hadsund, i nærheden af Randers. Jeg har voltigeret i 10 år, og i 6 af årene på højeste nationale- og internationale niveau.

Jeg har deltaget i en del stæver både nationalt og internationalt i bl.a. junior 2* gruppe, hvor jeg har deltaget i EM, smat vundet DM og NM.

Jeg har brugt et år i Holland, hvor jeg har redet og uddannet flere heste til voltigering.

 

Til dagligt underviser jeg i voltigering flere gange om ugen i Hadsund Voltige Klub, som jeg i 2019 selv var med til at starte op. Jeg har pt. 4 voltigeringshold og 7 indivduelle voltigører, samt 2 pas-de-deux'er. 

Nanna Klinge

Nanna Klinge

Mit navn er Nanna og jeg er 27. Jeg har været en del af Voltifamilien siden jeg var 11 år og holder til i Billund sportsrideklub hvor jeg underviser både enkeltvoltigører og hold. Jeg har selv gået til individuel voltigering og været en del af holdet, BIS1 siden 2016. 

Igennem tiden har jeg også uddannet en masse skønne heste, senest en rideskole-mule der gik ved VM i Herning, så mulighederne er mange med sådan en sjov mentor som mig. 

Når jeg ikke står i den kolde ridehal, arbejder jeg som pædagog som er en super fed kombination mellem sammenhold og sjov alsidig træning. 

New column

Maja Mikkelsen

Mit navn er Maja og jeg brænder for at lave undervisning, hvor jeg møder den enkelte voltigør hvor de er, og gennem trygge rammer skabe udvikling og rykke grænser. Jeg har selv været aktiv voltigør på galophold op til 1* niveau og har siden 2006 været træner og longefører. 

Jeg har undervist alt fra begynderniveau til 3* individuelle i alderen 6-21 år. Udover træner og longefører er jeg også stævnearrangør af voltigeringstævner, hvor jeg både er med til at arrangere E-stævner og større stævner som DM.

Uddannelsesmæssigt har jeg DRF Træner 1, DIF træner 2, FEI vaulting coach træner 1 og jeg er i gang med Mindjuice coachuddannelse.