Hvad leder du efter?

Rideklub & elevskole

Klubudviklingsforløb

Vil jeres rideklub gerne gøre endnu mere for dens medlemmer? Har I nogle udfordringer, I bliver ved med at døje med? Mangler I frivillige? Vil I gerne øge kvaliteten af jeres elevskole? Vil I gerne øge sammenholdet og det sociale fællesskab i klubben? Eller noget helt andet? Så kan din rideklub netop have gavn af at indgå et klubudviklingsforløb med DRF.


Et klubudviklingsforløb giver klubben muligheden for at få hjælp, sparring og nye øjne på rideklubben. Alle klubber under Dansk Ride Forbund kan indgå i et klubudviklingsforløb.

Hvad er processen i et klubudviklingsforløb?
Forløbet indeholder først og fremmest et møde i rideklubben med en udviklingskonsulent fra DRF, som får en masse indsigt i netop jeres rideklub, gennem en lang række spørgsmål. F.ek.s hvem er jeres medlemmer? Hvilke aktiviteter har I? Hvad er jeres styrker? Hvor ligger jeres udfordringer? Hvad brænder I for?  


Når udviklingskonsulenten har fået indsigt i rideklubben og jeres ønsker, kommer denne med en anbefaling til, hvilke projekter/tiltag/aktiviteter der kan igangsættes, og ikke mindst hvor I, som rideklub, skal starte. DRF er med jer gennem hele processen, ligegyldigt hvilke projekter der igangsættes, både til at finde den arbejdsgruppe, der skal arbejde med projektet, huske jer på vigtige elementer, opfølgning, statusmøder, evaluering, justering mm. 

Processen for et klubudviklingsforløb er forskellig fra klub til klub alt efter behov, ønsker, mål og projekter. Men det kunne se således ud:

New column

New column

Hvad kan man lave i et udviklingsforløb?
Vil du læse mere om, hvilke tiltag/projekter/initiativer/aktiviteter der bl.a. bruges i klubudviklingsforlø, så se mere her:

Sådan kommer I igang
Hvis I gerne vil i gang med et klubudviklingsforløb eller have en uforpligtende snak herom, så er I altid velkomne til at ringe eller skrive til en af vores udviklingskonsulenter.

Kontaktoplysninger på vores udviklingskonsulenter:

Karoline Kjemtrup
kakj@rideforbund.dk
78 71 26 40

Caroline Bønnelykke Güldner 
cbg@rideforbund.dk
78 71 26 42

Marielle Severinsen
mse@rideforbund.dk
78 71 26 43