Hvad leder du efter?

Rideklub & elevskole

Digitalt grundkursus til elevskoleundervisere

Hvis du underviser i elevskolen eller skal til at undervise elevskoleryttere i fremtiden, så har vi et digitalt grundkursus til dig. I kurset vil du lære, hvordan du kan facilitere aktiviteter, så eleverne oplever glæde, tryghed og mestring, mens de både leger og dyrker deres fritidsinteresse. Du vil også lære, hvordan man bedst møder børn og unge i en undervisningssammenhæng, og hvordan du kan facilitere udviklende og udfordrende læringsprocesser.


Om det digitale grundkursus
Dansk Ride Forbunds digitale grundkursus til elevskoleundervisere henvender sig til alle, der underviser (eller skal til at undervise) børn og unge i en elevskole. Ved at tage kurset vil man få faglig viden om børn og unge samt værktøjer til at bruge i selve elevskoleundervisningen. Kurset indeholder blandt andet emnerne motorisk og psykisk udvikling hos børn og unge, undervisningsmetode, undervisningens fem faser samt viden om det gode undervisningsmiljø. 

Kurset består af fire temaer, der alle indeholder tekst, video, billeder og refleksionsopgaver. Vi anbefaler, at man sætter god tid af til at tage kurset, og eventuelt at man tager et tema ad gangen. Hvert tema tager ca. 30 minutter at gennemføre. Vi anbefaler desuden, at man har skriveredskaber tilgængeligt, imens man tager kurset. I slutningen af kurset skal man gennemføre en quiz, inden man kan afslutte kurset.

Kurset er gratis og kan tilgås af alle via linket her.