Hvad leder du efter?

Ridesport

Sådan ansøger du

Du ansøger om at komme med på DRF og Agria ponycamp ved at lave en video, der viser dig, din hest eller pony og hvorfor netop I to og sammen med din bedste hesteven eller -veninde skal med på campen.


Sådan ansøger du
Du ansøger om at komme med på DRF og Agria Ponycamp ved at lave en video, lægge den på facebook eller instagram og hashtagge

#drfogagriaponycamp2022øst

eller

#drfogagriaponycamp2022vest

alt efter hvilken camp, du ønsker at komme på. Husk, at videoen skal være offentlig tilgængelig.

Videoen skal vise dig og din hest eller pony og overbevise os om, at netop du og din bedste hesteven fortjener muligheden for at komme med på DRF og Agria Ponycamp.

Det handler ikke om, hvilke videoer der får flest likes. DRF vil i samarbejde med Agria udvælge de 20 vindervideoer, og vi lægger vægt på, at din video er personlig, og at der er fokus på det gode kammeratskab og kærligheden til hesten. Videoen må gerne være kreativ, men du behøver ikke bruge andet end din telefon.

Videoen må være max vare 1 minut og 30 sekunder.

For at blive taget i betragtning, skal du være mellem 10 og 16 år på tidspunktet for campen, selv kunne medbringe (og transportere) enten hest eller pony og kunne håndtere og passe hesten selv under opholdet. Der vil naturligvis være voksne fra DRF til stede, som kan hjælpe, men udgangspunktet er, at hesten eller ponyen er eget ansvar.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2022. Vinderne får direkte besked den 9. september 2022.

Tips til den gode videoansøgning

  1. Start med at skrive ned, hvad der skal være med i din video: Hvad er det bedste ved din hest, hvad kan I godt lide at lave sammen, er der nogle steder, der er specielle for jer? Hvilken ven eller veninde vil du tage med, hvis du bliver udvalgt, og hvorfor kan I godt lide at ride sammen?
  2. Du behøver kun bruge din mobiltelefon: Optag noget nyt, men brug også nogle af de gode klip, du allerede har liggende.
  3. Det er vigtigt, at videoen er personlig: Man skal ikke kun se din hest eller pony, men også dig.
  4. Brug forskellige slags klip: Langt fra og tæt på, så man både kan se dig, hesten eller ponyen og jer to som helhed. Vær også kreativ, og brug sjove vinkler. Måske kan du klistre telefonen fast til et spring eller bunden af en trillebør? Det er kun fantasien, der sætter grænser.
  5. Sidst men ikke mindst: Det er DIN video, så lav den på DIN måde.