Hvad leder du efter?

Rytterlicens

For at stille op til A-, B-, C-, D og R- stævner skal man have rytterlicens.


Rytterlicensen giver rytteren et personligt licensnummer, således at resultaterne fra stævnerne kan registreres.

Fortløbende licens
Pr. 1. januar 2021 er alle DRF’s nationale licenser blevet gjort fortløbende. Det betyder, at de nu er gældende i indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende, så man som rytter altid vil få fuld gavn af sin licens – uanset hvornår på året, man indløser den. 

Det kan blive aktuelt at forny en licens inden udløb, hvis man skal melde til et stævne, der afvikles efter licensens udløb. Der betales i det tilfælde fuld pris for den nye licens, og udløbsdatoen forlænges da med den resterende tid for den nuværende licens (ikke dage – kun måneder).

Opgradering af licens (gælder kun nationale licenser)
Ønsker du at opgradere din licens midt i en gældende periode - f.eks. fra en D-licens til en C-licens - skal du blot lægge den nye licens i kurven og påbegynde betaling som normalt. Herefter vil systemet automatisk beregne, hvor lang tid der er tilbage på din eksisterende licens og modregne dette i prisen på den nye licens. 

Fornyelsen skal ske via din Go!-profil lige her.
 

Oversigt over licenstyper og gyldighed pr. 1. januar 2021:

Type af licens Gyldighed Gyldighedsperiode
D-licens
(gælder også til voltigering)
Gælder til start ved danske stævner på D-niveau samt til R-stævner og til alle niveauer i voltigering (både enkelt og gruppe).
Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende
 

C-licens

(inkl. D-licens)

Gælder til start ved danske stævner på D- og C-niveau i spring og dressur, samt til R-stævner og til alle niveauer i military og distance.
Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende

B-licens

(Inkl. D- og C-licens)

Gælder til start ved alle danske stævner på alle niveauer i spring og dressur. Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende
FEI-licens* Gælder til start ved internationale stævner i Danmark eller udland. Gældende kalenderår


*FEI-licens gælder til start ved internationale stævner i Danmark eller udland. Skal du både ride nationale og internationale stævner, skal du have både en national- og en FEI-licens. Kravet om FEI-licens ved internationale stævner gælder alle discipliner (springning, dressur, military, voltigering og distance).