Hvad leder du efter?

Rideklub & elevskole

AntiBulli Ridning

Når sammenholdet på rideholdet er stærkest, bliver rideklubben et frirum og et sted, hvor der dannes venskaber for livet. Dansk Ride Forbund gør i samarbejde med Mary Fonden arbejdet med børnenes trivsel og sammenhold til en integreret del af rideundervisningen i elevskolerne.


Mary Fonden og Dansk Ride Forbund har i samarbejde udviklet Antibulli Ridning. I DRF ønsker vi at gå forrest i arbejdet for, at fritidslivet er lig med stærke fællesskaber, og et sted hvor børn lærer at vise omsorg for sig selv og hinanden.

Antibulli Ridning kombinerer erfaringer fra antimobbe- og trivselsindsatser med erfaringer fra ridesporten og består af konkrete råd og øvelser til træningen af de 6-12-årige rideskoleelever.

Når Antibulli bliver en del af undervisningen, er det let for underviserne at lave øvelser, der styrker børnenes fællesskab og trivsel, samtidig med at børnene har glæden af at sidde på hesten og være en del af en helt almindelig undervisning.

Læs mere om AntiBulli Ridning og se alle de spændende øvelser her.

Herunder kan du se to videoer, med vores AntiBulli-ambassadører, Nanna Merrald og Tobias Thorning, som begge har opelvet hvad et fællesskab i ridesporten kan: