Hvad leder du efter?

Information om UVM


UVM i Springning
Hvert år afholdes UVM i springning for 5-, 6- og 7-års heste på Zangersheides faciliteter i Lanaken, Belgien. Heste registreret i Dansk Varmblod udtages til UVM igennem DV’s udtagelsessystem. Se mere på Dansk Varmblods hjemmeside.

FEI Quota-pladser (Wild Card for danske ryttere på heste som ikke er af racen Dansk Varmblod)
Heste registreret i andre avlsforbund end DV kan udtages til UVM igennem FEI Quota-pladser. Disse FEI Quota-pladser  prioriteres til dem, der deltager ved DRF’s championatsfinaler for henholdsvis 5-, 6- og 7-års.

Send en mail ved interesse
Hvis danske ryttere er interesseret i at komme i betragtning til FEI-Quota pladserne, skal de sende en mail til jumping@rideforbund.dk mandag efter championatsfinalerne. Mailen skal indeholde fulde navn(e) på hest og rytter samt link til resultatliste for 2024.

Hurtigst muligt efter finalen i DRF’s Championater for ungheste gives der skriftlig besked om tildeling af eventuelle FEI Quota-pladser, men bemærk at DRF ikke kan fortælle hvor mange DRF får tildelt, det kan variere og bestemmes af Zangerheide stævnet. 

Hold-VM for avlsforbund for 5-, 6-, 7- og 8-års heste
I 2023 er der hold-VM for avlsforbund for 5-, 6-,7- og 8-års heste i Valkenswaard, Holland. Dette er udelukkede for DV-heste. Læs mere på deres hjemmeside.

UVM i dressur
UVM i dressur varetages af Dansk Varmblod, og du kan læse mere her.