Hvad leder du efter?

Ridesport

Baneskitser til dressurprogrammer

Fra januar 2024 er det nu muligt at tilgå DRF's baneskitser til dressurprogrammerne via din Go-profil. Du køber adgang til baneskitserne på lige fod med din rytterlicens - det vil sige løbende måned + 11 måneder. Du kan se, hvordan du køber adgang og hvor du finder baneskitserne her. På nuværende tidspunkt inkluderer skitserne dressurprogrammerne fra LD til MA2.


Her finder du dressurprogrammerne
Fremover kan du finde baneskitserne til dressurprogrammerne på Rideforbund.dk, sådan at du nu har det hele samlet ét sted.

Sådan fungerer løsningen
Det er ikke muligt at overføre køb fra appen til hjemmesiden. Den nye løsning er en abonnementsløsning, sådan at man, når man abonnerer, altid har de seneste nye og opdaterede programmer lige ved hånden.

Sådan køber du programmerne
Abonnementet til baneskitserne køber du på din GO!-profil på Rideforbund.dk. Det gør du ved at logge ind oppe i højre hjørne hvorefter du klikker på din profil og herefter på "Mine oplysninger". Her kan du lægge baneskitserne i kurven og gennemføre købet. Når du har købt baneskitserne, vil de være tilgængelige på din profil.

149 kr. om året for samtlige dressurprogrammer
Abonnementet koster 149 kr. om året og her får du adgang til samtlige dressurprogrammer fra LD1 til MA2. Fra købsdatoen har du adgang til programmerne indeværende måned og 11 måneder frem. Abonnementet fornyes ikke automatisk.

Du kan finde handelsbetingelserne for DRF’s Dressur App her.