Hvad leder du efter?

Ridesport

Bundgaard Byg Cup

Bundgaard Byg Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.


Populær og vigtig turnering
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg siden 1998 har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov. 

Bundgaard Byg Cup bestemmelser 2023 (pdf)

Foreløbig stilling for Bundgaard Byg Cup 2023

Bundgaard Byg Cup 2023

Landsdel Dato Klub
Sjælland 12. - 14. maj Frederiksværk Rideklub
Jylland 16. - 18. juni Kirstinelund Sportsrideklub
Jylland 1. - 3. september Danish Derby Hestesportklub
Sjælland 29. september - 1. oktober Solrød Rideklub
Jylland 13. - 15. oktober Blue Hors - FINALE


Bundgaard Byg - Eksperter i byggeri til ridesporten
De fleste i hesteverdenen kender Bundgaard Byg A/S, der konstruerer og bygger ridehaller og stalde over hele landet. I 2017 havde Bundgaard Byg 30-års jubilæum, og igennem de tre årtier har virksomheden opført mere end 2.000 byggerier og udviklet sig til at blive ekspert i byggeri til ridesporten. At bygge for hestefolket stiller store krav til viden om lovgivning, erfaring i optimale dimensioner og valg af byggematerialer. Vil man være en af de foretrukne leverandører af byggeri til ridesporten, skal man også kunne byde ind med kreative løsninger og nytænkning. Det gælder også, når der skal indtænkes belysning, miljø og klima. I Bundgaard Byg følges den teknologiske udvikling nøje for at fremtidssikre byggerierne i forhold til miljø og forbrug.