Hvad leder du efter?

Nyheder

Ny sponsor til DRF Military Cup

DRF Military Cup får ny sponsor fra årsskiftet og kommer fremover til at hedde Box4Rent Military Cup. Vi er taknemmelige over det nye samarbejde med Box4Rent, der bl.a. giver os mulighed for at sikre bedre præmier til cuppens finalister. Det betyder også, at der fremover vil være finalepladser til 25 hesteekvipager og 15 ponyekvipager. Cuppen vil fortsat løbe over hele militarysæsonen, og du kan læse de opdaterede bestemmelser herunder.


Box4Rent Military Cup er en turnering, hvor man gennem sæsonen kan samle point til alle militarystævner, hvor de relevante klasser udbydes og på den måde samle point til finalerne sidst på sæsonen. Turneringen afvikles i CNC90 for heste og CNCP80 for ponyer. ”Det er en turnering, der har kørt i et par år, og vi er rigtig glade for nu at få en sponsor med på den. Med Box4Rent som sponsor har vi bl.a. mulighed for at invitere flere ekvipager med til finalen samt udlodde doteringer til finalisterne. Turneringen er for upcoming militaryryttere, og lige præcis dén gruppe ryttere er enormt vigtige at understøtte for at sikre talentudviklingen,” fortæller Klub- og Sportschef i Dansk Ride Forbund Anne Silfwander.

Box4Rent Military Cup appellerer til en stor del af de danske militaryryttere, og netop spændvidden på turneringen har haft stor betydning for Box4Rent: ”Det har en stor betydning, at der er sponsorer, der bakker op om sporten, og formålet med vores sponsorat er at støtte både militaryudvalget og de stævnearrangører, der yder en kæmpe indsats for militarysporten,” lyder det fra Pernille Winzentsen, ejer af Box4Rent.

 

Læs bestemmelserne for Box4Rent Military Cup her.