Hvad leder du efter?

Nyheder

Velafviklede bruttogruppesamlinger for kat. 1 ponyer i springning

I weekenden blev der afholdt bruttogruppesamlinger for kat. 1 ponyer i springning med landstræner Lars Trier Kjøller, hvor også den nye elitesportschef Janni Thermann og den nye holdleder Regitze Ericsson deltog. Her var særligt fokus på smidighed, bæring og lydighed.


Der var ikke sat høje spring op i hallen, da bruttogrupperytterne samledes hhv. lørdag i Fredericia Sportsrideklub og søndag i Barthahus Ridecenter i Kokkedal. Landstræner Lars Trier Kjøller trænede nemlig rytterne i springdressur med fokus på smidighed, bæring og lydighed. Landstræneren, som allerede kender rytterne fra konkurrencebanen, var interesseret i at se rytterne i den daglige træning.

Med til samlingerne var også den nye elitesports chef Janni Thermann og holdleder Regitze Ericsson, der fik hilst på ryttere og forældre.

Vi arbejder på at lave en langsigtet plan for rytterne, så vi kan fastholde dem i sporten og hjælpe dem med at dygtiggøre sig – både i ridningen og på det mentale plan. Vi har desuden fokus på hestenes sundhed og vil i løbet af året afholde flere samlinger, hvor der bl.a. vil komme indlæg fra dyrlæger, mentaltrænere og fysioterapeuter, der arbejder med rytterfitness,” udtaler Janni Thermann.