Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

31. januar 2020

Nu relanceres Dressur App og skifter samtidig navn til DRF Dressur

Dansk Ride Forbunds Dressur App har langt om længe fået en grundig opdatering – både visuelt og i forhold til indhold og brugervenlighed – og fra og med i dag er den nye version tilgængelig i App Store og Google Play.

Læs mere
28. januar 2020

DRF indgår samarbejde med Mental Motion om onlinetilbud til sportsforældre

Dansk Ride Forbund har indgået samarbejde med Mental Motion om at sætte fokus på forældrerollen i ridesporten. Samarbejdet betyder, at alle forældre med tilknytning til ridesporten nu kan få adgang til vidensportalen ’Sidelinjen – støt dit barns talent’ – helt gratis.

Læs mere
27. januar 2020

Administrationen holder lukket fra kl. 14 i dag

Vi er tilbage på telefonerne igen i morgen kl. 8. God dag!

Læs mere
24. januar 2020

Dansk Ride Forbund søger SoMe- og kommunikationsmedarbejder

Er du en knivskarp kommunikatør, der kan producere fængende tekster til mange formater og platforme? Tænker du per automatik altid i fedt indhold til SoMe, og kender du desuden ridesporten som din egen baglomme? Så er du helt sikkert ret unik, og så håber vi, at du har lyst til at være vores nye kollega 20-25 timer om ugen.

Læs mere
17. januar 2020

Bruttotruppen i voltigering er udtaget

Holdkaptajn Dorthe Ballegaard har nu udtaget de voltigører, der skal udgøre bruttotruppen 2020. Tillykke til jer alle!

Læs mere
16. januar 2020

Tirsdag den 21. januar igangsættes efteranmeldelser via DRF Go!

Som varslet ved udgangen af 2019, skal alle efteranmeldelser fremadrettet foregå via DRF Go!, og på tirsdag tages den nye løsning så i brug. Her kan du læse mere om, hvorfor efteranmeldelserne overgår til Go!, samt hvad det kommer til at betyde for netop dig.

Læs mere
14. januar 2020

Holdene er sat til weekendens Baltic Cup

Så har landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller sat navn på de ryttere, der skal udgøre pony- og juniorholdene ved den kommende weekends Baltic Cup.

Læs mere
10. januar 2020

Mindre rettelser i Fælles Bestemmelser pr. 10/1-2020

Pr. dags dato er der foretaget en mindre rettelse i DRFs Fælles Bestemmelser i afsnittet omkring vaccination. Rettelsen indebærer udelukkende en omformulering og medfører derfor ingen ændringer i praksis.

Læs mere
9. januar 2020

Kom til springsamling for pony- children- og juniorryttere

Den 28. januar og den 4. februar inviterer landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller til samlinger på hhv. Vestbirk Ridecenter og i Idrættens Hus i Brøndby med fokus på de nye sportsplaner og talentprogram. Samlingerne er uden heste/ponyer og åbne for unge ryttere i alderen 8-18 år samt forældre og trænere.

Læs mere