Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

29. december 2020

Børn og unge har krav på kompetente voksne

I en række saglige og relevante artikler fordelt over de seneste par uger har Politiken stillet skarpt på børn og unges trivsel i idrættens verden; herunder også i ridesporten. Ligesom vi vedholdende insisterer på, at hestevelfærd skal stå øverst på hverdagens dagsorden, må vi i fællesskab sikre os, at krænkelser og overgreb mod børn og unge i ridesportsmiljøet ikke finder sted. Og skulle det forfærdelige alligevel ske, at trænere eller andre tryghedspersoner overskrider børn og unges grænser, må vi være helt enige om at tage skarpt afstand fra det og på alle måder sikre os, at gentagelser ikke kan finde sted.

Læs mere
23. december 2020

Jule- og nytårslukket i administrationen

Dansk Ride Forbunds administration holder lukket fra onsdag den 23. december kl. 16 til mandag den 4. januar kl. 8.00. Henvendelser til go@rideforbund.dk vil blive besvaret løbende - dog med en let forlænget svartid. Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Læs mere
22. december 2020

Disse ponyryttere er udtaget til bruttogruppen i Military 2021

Landstræner Peter Flarup har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogruppen for ponyryttere i military i 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere
21. december 2020

Her er sportsplanen for voltigering i 2021

Så er sportsplanen for voltigering i 2021 klar. Planerne har til formål at informere om sæsonens bruttogruppe- og landsholdsaktiviteter, og skal være pejlemærke for de normer, værdier og retningslinjer, man som både bruttogruppe-, -udøver, –træner og -longefører i voltigering skal være ambassadører for og virke under.

Læs mere
21. december 2020

Disse paradressurryttere er udtaget til bruttogruppen i 2021

Landstræner Astrid Gemal har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogruppen for paradressur i 2021, hvor fokus er på PL i Tokyo 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere
18. december 2020

Her er sportsplanerne for springning i 2021

Så er sportsplanerne for springning i 2021 klar. Planerne har til formål at informere om sæsonens bruttogruppe- og landsholdsaktiviteter, og skal være pejlemærke for de normer, værdier og retningslinjer, man som både rytter og træner skal være ambassadører for og virke under, når man er en del af hhv. bruttogruppen eller landsholdet.

Læs mere
18. december 2020

Overblik over kompensationsmuligheder og hjælpepakker

I takt med, at COVID-19-restriktionerne skærpes mere og mere, kan det for klubber, undervisere osv. være svært at få enderne til at mødes rent økonomisk rundt omkring i landet. Derfor har vi samlet et overblik over, hvilke kompensationsmuligheder, der pt. kan være relevante for jer. Læs mere nedenfor.

Læs mere
18. december 2020

DIF’s anbefalinger til afholdelse af bl.a. generalforsamlinger under COVID-19

I disse dage får vi forståeligt nok en del henvendelser fra jer rundt omkring i klubberne angående de kommende generalforsamlinger. Kan vi afholde fysisk, eller skal vi tænke i online-løsninger? Må vi udskyde, og hvis ja, hvad skal vi så vide? Det er blot nogle af de spørgsmål der trænger sig på. Heldigvis har DIF lavet en super god oversigt over, hvordan man kan bære sig ad under de nuværende COVID-19-restriktioner. Læs mere nedenfor.

Læs mere
18. december 2020

Administrationen lukker kl. 12 i dag

Administrationen lukker kl. 12.00 i dag. Vi er tilbage på telefon og mail igen på mandag. Rigtig god weekend!

Læs mere
17. december 2020

Disse pony-, junior- og ungryttere er udtaget til bruttogrupperne i dressur 2021

Landstræner Dennis Fisker har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogrupperne for pony-, junior- og ungryttere i 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere