Hvad leder du efter?

Nyheder

Kom til springsamling for pony- children- og juniorryttere

Den 28. januar og den 4. februar inviterer landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller til samlinger på hhv. Vestbirk Ridecenter og i Idrættens Hus i Brøndby med fokus på de nye sportsplaner og talentprogram. Samlingerne er uden heste/ponyer og åbne for unge ryttere i alderen 8-18 år samt forældre og trænere.


Assisterende Landstræner Lars Trier Kjøller vil præsentere årets sportsplaner for Pony/Children og vil samtidig uddybe, hvilke fokusområder der vil være for 2020. Landstræner Bo K. Møller vil præsentere det nye talent program, der starter op i 2020, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til begge oplæg.

Samlingerne er åbne for alle, men der vil være særligt fokus på de ryttere, der ønsker at videreudvikle sig til- og på eliteplan.

Tid & sted:
Vest: Tirsdag den 28. januar 2020 kl. 18-20.30 på Vestbirk Ridecenter i Østbirk – tilmed her
Øst: Tirsdag den 4. februar 2020 kl. 18-20.30 i Idrættens Hus i Brøndby – tilmed her

Tilmelding:
Tilmelding skal ske senest 23. januar via DRF Go! og koster 50 kr. pr. rytter/udøver. Forældre og trænere tilknyttet rytteren er gratis - de skal dog angives i bemærkningsfeltet ved tilmelding af hensyn til forplejning.