Hvad leder du efter?

Nyheder

DRF’s bestyrelse opstiller Dan Boyter som formandskandidat

På DRF’s repræsentantskabsmøde lørdag den 13. april 2024 skal repræsentantskabet vælge en ny formand for DRF. Dan Boyter har tilkendegivet sit kandidatur til posten, og på et møde onsdag aften har en enstemmig bestyrelse besluttet at opstille ham som bestyrelsens kandidat til formandsposten.


For DRF’s nye formand ligger der mange spændende opgaver og udfordringer at tage fat på. Det gælder både på det politiske, strategiske og ledelsesmæssige niveau, som DRF’s bestyrelse har beskrevet i en opdateret funktions- og stillingsbeskrivelse for DRF’s formand anno 2024. Den nye formand skal bl.a. stå i spidsen for at samle ridesporten på tværs af landsdele, discipliner og interesser, på både den korte bane og i et langsigtet perspektiv, og for at genoprette ridesportens troværdighed og omverdens tillid på hele hestevelfærdsområdet.

DRF’s bestyrelse er overbevist om, at Dan Boyter er den helt rigtige formand til at lede ridesporten sikkert ind i fremtiden.

”Med sin ridemæssige baggrund, store engagement i parasporten, store erfaring fra erhvervslivet og mangeårig bestyrelseserfaring fra en lang række organisationer og kulturinstitutioner, har Dan Boyter rigtig gode forudsætninger for at varetage hvervet som formand. Derfor har vi fra bestyrelsens side valgt at opstille Dan som vores kandidat til formandsposten,” siger Jakob Blicher Ravnsbo, fungerende formand for DRF.

Om sit kandidatur fortæller Dan Boyter selv:
Ridesporten er en fantastisk og unik idrætsgren, som har så meget at byde på for rigtig mange mennesker med vidt forskellige baggrunde. Men der er behov for fornyelse, nye tanker og nyt engagement for at genopbygge ridesportens og DRF’s image og troværdighed og samle alle aktører omkring sporten. Det tror jeg på, at jeg kan bidrage til, og jeg vil lægge al min energi i at lykkes med det.

Læs mere om den opdaterede funktions- og stillingsbeskrivelse for DRF’s formand og se Dan Boyters CV og motivation for sit kandidatur på rideforbund.dk.

Foto: Dan Boyter og Stinna Tange ved World Equestrian Games 2018 i North Carolina

Dan Boyter kort fortalt:

  • Erfaren erhvervsleder og virksomhedsejer (Pressalit A/S)
  • Solid erfaring med bestyrelsesarbejde – både som medlem og formand
  • Tæt, mangeårig tilknytning til både ridesporten og idrætten generelt – dels som tidligere konkurrencerytter og derudover i form af samarbejde med bl.a. Parasport Danmark, Team Danmark og para-dressurlandsholdet via Pressalit

For yderligere spørgsmål, kontakt venligst:

  • Dan Boyter, tlf. +45 40 10 24 12
  • Jakob Blicher Ravnsbo, fungerende formand, tlf. +45 40 57 53 01
  • Morten Schram Rodtwitt, direktør, tlf. +45 29 37 09 16