Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

30. november 2020

Strømlinede licenstyper- og priser: Her er svar på jeres oftest stillede spørgsmål

Vi får forståeligt nok en masse spørgsmål til de nye licenstyper- og priser, og vi har derfor svaret på de oftest stillede af dem herunder. Som altid er I meget velkomne til at ringe eller sende en mail til os, hvis I vil vide mere.

Læs mere
30. november 2020

Pr. 1. januar strømliner vi vores licenstyper- og priser

I forbindelse med årsskiftet foretager vi en række justeringer i vores licenser og de tilhørende priser for at sikre en så ensartet, logisk og gennemskuelig struktur som muligt, samtidig med at vi tager højde for de øgede omkostninger, der følger med afviklingen af især B-stævner. Det betyder bl.a., at nye licenstyper erstatter gamle, at eksisterende ekstragebyrer fjernes, og at prisforskellene mellem junior- og seniorlicenserne udjævnes i langt de fleste tilfælde.

Læs mere
27. november 2020

Ny næstformand og nyt ordinært medlem til DRF’s bestyrelse

Som følge af sit nye hverv som holdleder for U25- og seniordressuren pr. 1. januar 2021, meddelte Anne-Mette Binder på gårsdagens bestyrelsesmøde, at hun træder tilbage som næstformand i DRF’s bestyrelse. En enstemmig bestyrelse besluttede herefter at overdrage næstformandsposten til bestyrelsesmedlem Jakob B. Ravnsbo, der dermed er konstitueret næstformand fra 1. januar 2021 og frem til Repræsentantskabsmødet i april 2021, hvor bestyrelsen skal konstituere sig på ny. I samme ombæring træder 1. suppleant Thomas Vogt Hansen til som ordinært bestyrelsesmedlem. Tillykke til jer begge med de nye poster.

Læs mere
27. november 2020

Anne-Mette Binder bliver ny holdleder for U25- og seniordressuren

Pr. 1. januar 2021 oprustes teamet omkring U25- og seniordressurrytterne, idét Anne-Mette Binder tiltræder som ny holdleder. Fremover skal hun, i samarbejde med landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og DRF’s eliteafdeling, understøtte de nuværende eliteryttere samt udvikle potentielle talenter gennem DRF’s langsigtede elite- og talentstrategi.

Læs mere
19. november 2020

Fortløbende licenser med virkning fra 1. januar 2021

Pr. 1. januar bliver alle DRF’s nationale licenser fortløbende 12 måneder, så man som rytter altid vil få gavn af sin licens i alle de 12 måneder, man har betalt for – uanset hvornår på året, man indløser den. Læs mere nedenfor.

Læs mere
18. november 2020

Snart lyder startskuddet til den nye DRF ForhindringsCup for voksne!

For nyligt offentliggjorde vi det seneste skud på stammen inden for turneringer, nemlig DRF ForhindringsCup for voksne. Turneringen bygger på elementer fra TREC og foregår på E-niveau, hvilket betyder, at der hverken kræves klubmedlemskab eller rytterlicens for at deltage. Der er altså tale om en turnering, hvor alle kan være med.

Læs mere
16. november 2020

Ryttermærkerne revitaliseres, digitaliseres og kombineres med et modulopbygget undervisningskoncept

De fleste af os forbinder nok ryttermærkerne med traditionel teoriundervisning i klubbens rytterstue, et knapt så opdateret og medrivende pensum og en lang række gammeldags formuleringer og spørgsmål. Der er ingen tvivl om, at formålet med mærkerne er og bliver yderst relevant, men formatet er ikke fulgt med tiden. Derfor nedsatte DRF i foråret en arbejdsgruppe til at udvikle nye, digitale ryttermærker samt et såkaldt modulopbygget undervisningskoncept, som mærkerne skal forankres i. Tilsammen er det planen, at de to koncepter både skal kunne styrke elevskolernes undervisningsgrundlag, samt genetablere værdien af ryttermærkerne for de nye ryttere i sporten.

Læs mere
11. november 2020

Finaler i ECCO Cup og Bundgaard Byg Cup afvikles hhv. i uge 48 og uge 50

Pga. de gældende COVID-19-restriktioner har det været nødvendigt at foretage justeringer af finalerne i både årets ECCO Cup og Bundgaard Byg Cup, da det ikke længere kan lade sig gøre at afvikle stævnerne, som det oprindeligt var planlagt. Blue Hors lægger fortsat hus til ECCO Cup finalerne i uge 48, dog med undtagelse af U25-afdelingen, der i stedet bliver afviklet hos Solrød Rideklub i uge 50 sammen med finalen i Bundgaard Byg Cup.

Læs mere
11. november 2020

Var du kvalificeret til finalerne i Pavo og DRF’s Championater for unge heste i år? Så kan du se frem til personligt besøg fra Pavo!

Som tidligere meldt ud har efterårets COVID-19-udvikling desværre spændt ben for afviklingen af årets finaler i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championat for unge heste, og det har været nødvendigt helt at aflyse det populære finalestævne. Det betyder samtidig, at der ikke vil blive kåret nogen vindere i år - MEN finalisterne skal selvfølgelig ikke snydes for hverken hædring eller flotte præmier, og derfor drager Pavo på hjemmebesøg og uddeler præmier til de kvalificerede ekvipager.

Læs mere
9. november 2020

Opdateret bruttogruppe for senior spring

Landstræner Bo K. Møller har opdateret bruttogruppen for seniorer i springning for 2020-2021. Tillykke til alle de dygtige springryttere!

Læs mere