Hvad leder du efter?

Nyheder

Absolute Horsetrucks ny sponsor for landsholdet

Den danske springsport er i rivende udvikling, og ønsket om at holde den opadgående kurve er stor – både hos Dansk Ride Forbund, ryttere, trænere og hele staben omkring det nuværende set-up. For at fortsætte denne fremgang, har Absolute Horsetrucks valgt at sponsorere det danske senior landshold i springning med en økonomisk indsprøjtning til og med 2026.


Vi er meget stolte, af at kunne støtte op om landsholdet. Det er et landshold, der står vores hjerte meget nær, og vi er utrolig glade for at kunne bakke op om alle rytterne og om DRF på denne måde. Vi ser frem til nogle gode sæsoner med spændende mesterskaber og dygtige ryttere, der altid repræsenterer Danmark på bedste vis” fortæller Christian Schou fra Absolute Horsetrucks.

Med Absolute Horsetrucks som officiel sponsor for det danske seniorlandshold i springning, er der de kommende år endnu bedre muligheder for f.eks. at sikre pladser ved vigtige internationale stævner og øge synligheden for DRF og landsholdet i både ind- og udland.

Også DRF’s direktør, Morten Rodtwitt er begejstret for det nye samarbejde: ”Det betyder utrolig meget for DRF at have indgået en aftale med en virksomhed som Absolute Horsetrucks. Det giver os mulighed for, at kunne fortsætte vores indsats i springsporten, som vi indenfor det seneste år virkelig har set bære frugt på både elite- og amatørplan. Vores samarbejde med stærke, branchekendte virksomheder som Absolute Horsetrucks, er med til at sikre den løbende udvikling i hele ridesporten – og det har vi brug for, for at fortsætte den gode stime”.

Første gang Absolute Horsetrucks vil være synlige som sponsor for det danske seniorlandshold, bliver ved det nærtstående europamesterskab, som afholdes i Milano den 30. august til 3. september 2023. Her er målet at være blandt de 10 hold, der skal ride finalen – men også at sikre en af de sidste tre pladser, der er til holdkonkurrencen ved OL 2024.