Hvad leder du efter?

Nyheder

Dansk Ride Forbund indgår ny aftale med Dansk Erhverv om support til klubberne

Pr. 1. juli har vi indgået en ny samarbejdsaftale med Dansk Erhverv (DE) omkring support til vores klubber. Det betyder, at alle DRF’s klubber med egen elevskole automatisk bliver gratis basismedlemmer af DE, og at de øvrige DRF-klubber kan tegne et basismedlemskab til en stærkt reduceret pris. Læs mere her.


Store besparelser - både for klubber med og uden elevskole
Idét Dansk Erhverv har opsagt den eksisterende aftale pr. 1. juli 2020, har DRF forhandlet en ny aftale på plads, som kan komme alle vores klubber til gode. Aftalen betyder, at DRF’s 219 klubber med egen elevskole nu automatisk bliver gratis basismedlemmer af DE, og at DRF’s øvrige klubber kan blive medlemmer til en stærkt reduceret pris på 2.250 kr. + moms pr. år (standardprisen er mere end 9.000 kr. + moms pr. år). 
”Erfaring har vist, at det typisk er klubber, der driver egen elevskole, som har det største behov for DE’s support, og på den baggrund har vi, i samråd med DRF’s bestyrelse, valgt at prioritere klubberne, der driver egen elevskole. Det skal også ses i lyset af, at vi har et overordnet strategisk fokus på at understøtte vores elevskoler bedst muligt, og denne aftale var en mulighed for at gøre netop dét. Dog er besparelsen for de øvrige klubber også ret signifikant, så vi er godt tilfredse med aftalen” siger direktør i DRF, Morten Schram Rodtwitt.  

Dét får man adgang til som basismedlem af Dansk Erhverv
Som basismedlem af DE får man adgang til en række services, som kan være nyttige, når man driver en rideklub/elevskole: 

  • Politisk interessevaretagelse
  • Fri adgang til hotline (personalejura, arbejdsmiljø og erhvervsjura)
  • International rådgivning og internationale standardkontrakter
  • Gennemgang af kontrakter (salgs- og leveringsbetingelser, agentkontrakter, forhandlerkontrakter)
  • Attraktive rabatordninger og kurser mm.

Læs mere om medlemskabet her.

Vi er rigtig glade for at kunne samarbejde med Dansk Erhverv til klubbernes store fordel, og vi håber på, at nyheden bliver taget godt imod rundt omkring i landet.