Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

20. februar 2024

OL 2024: Potentialegruppen og den endelige udvælgelse – del 2 af 3

Hvilke danske dressurryttere er på nuværende tidspunkt kandidater til OL? Det er ingen hemmelighed, hvilke ryttere der er en del af OL-potentialegruppen. Danmark er heldigt stillede med en stærk dressurelite understøttet af dedikerede hesteejere, og det betyder, at samtlige ryttere i A-bruttogruppen er at finde i potentialegruppen.

Læs mere
14. februar 2024

Har du helt styr på de nye regler om afdelinger og antal starter i dressur?

I dressurreglementet for 2024 blev der indført nogle ændringer, som har betydning for mange, der deltager i dressurstævner. For at hjælpe alle godt i gang med dressurstævnerne i 2024, har vi samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål.

Læs mere
12. februar 2024

OL 2024: Et år med medaljedrømme – del 1 af 3

2024 er ikke et hvilket som helst år i sportens verden – det er nemlig, som mange allerede ved, et OL-år. Det betyder, at Dansk Ride Forbund har mulighed for at sende flere dygtige atleter og deres heste afsted, for at repræsentere Danmark ved de Olympiske Lege. En af de discipliner, hvor det forventes, at Danmark er stærkt repræsenteret – og hvor mange af os både tror og håber på medaljer – er dressur.

Læs mere
12. februar 2024

Her er ranglistevinderne for 2023

Igen i 2023 har alle danske ryttere ryttere kunne samle point til DRF's ranglister ved at opnå placeringer til C-, B-, A- og FEI-stævner. Nu er pointene talt sammen og ranglistevinderne for 2023 er fundet. I nyheden her kan du læse hvem ranglistevinderne for 2023 er.

Læs mere
12. februar 2024

Martine og Sigurd fra Egene Rideklub genopbygger Birkerød Ridecenter

Martine Sandberg og Sigurd Nielsen, som er kendte fra Egene Rideklub, overtog i oktober 2023 Birkerød Ridecenter. Målet er at genopbygge de fantastiske faciliteter, så stedet kan blive et center for uddannelse af ryttere på alle niveauer. Birkerød Ridecenter er smukt beliggende ved Furesøen i Bistrup i Rudersdal Kommune og har både en pensionærstald og en elevskole. Da Martine og Sigurd i forvejen driver Egene Ridecenter, vil der være et tæt samarbejde og koordinering mellem de to ridecentre.

Læs mere
9. februar 2024

Dan Boyter er eneste kandidat til formandsposten

Når Dansk Ride Forbund den 13. april i år samles med klubbernes repræsentanter ved det årlige repræsentantskabsmøde, er der lagt op til et fuldspækket program, hvor der både skal vælges tre nye medlemmer og en suppleant til bestyrelsen, men også en ny formand, idet den nuværende formand fratræder posten.

Læs mere
8. februar 2024

Tidligere landstræner Bo Bak Andersen er gået bort

Den international banebygger, tidligere landstræner og meget engagerede hestemand, Bo Bak Andersen, er i en alder af 71 år sovet ind efter kort tids sygdom. Sammen med sin hustru, Vibeke Degn Andersen – også kendt som Vibsen, har Bo gennem mange år bidraget til udviklingen af ridesporten i Danmark.

Læs mere
8. februar 2024

Opdaterede bestemmelser for velkendte springturneringer

Vi har kigget ind i bestemmelserne for vores populære springturneringer og opdateret dem. Nu er bestemmelserne klar og du finder et samlet overblik over rettelserne i nyheden her.

Læs mere
7. februar 2024

Nyt samarbejde med Advodan om disciplinære klagesager og appelsager

DRF har indgået et samarbejde med Advodan Glostrup København om varetagelse af den administrative ekspedition og håndtering af opgaverne i forbindelse med disciplinære klagesager samt appelsager.

Læs mere
2. februar 2024

Her er årets kandidater til DRF’s bestyrelse

Ifølge vedtægternes paragraf 7 skal der ved årets repræsentantskabsmøde vælges tre bestyrelsesmedlemmer og en førstesuppleant. I år er der hele 12 kandidater, som stiller op til de vakante bestyrelsesposter, mens 10 af disse stiller op til den vakante suppleantpost.

Læs mere