Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. januar 2023

Informationsmøde med landstrænerteamet i springning

I uge 7, under afviklingen af 2. kvalifikation af Stutteri Ask Trophy i Odense Congress Center, inviterer landstrænerteamet og elitesportschefen i springning alle pony- og children-, junior-, ung- og U25-ryttere til informationsmøde.

Læs mere
25. januar 2023

Nye udvalgsmedlemmer i DRF’s disciplinudvalg

DRF’s disciplinudvalg består af frivillige ildsjæle. Medlemmerne udpeges og sidder herefter i to til fire år ad gangen. Det betyder, at der hvert år omkring årsskiftet opslås stillinger i henhold til rotationen i de enkelte udvalg.

Læs mere
20. januar 2023

Skal du være med til indendørs Agria DRF-mesterskab i springning?

Vent ikke alt for længe med at melde til, hvis du skal nå at være med i kampen om årets mesterskabstitel. Den 3. februar løber dette års mesterskab af stablen, og hvis du skal nå at være med, skal du huske at melde til inden sidste tilmeldingsfrist. Sidste tilmeldingsfrist er den 24. januar 2023.

Læs mere
18. januar 2023

Voltigering giver Tankefuld Rideklub besøg fra hele Fyn

For første gang i ca. 10 år, udbydes der nu voltigering på Fyn. Det er Tankefuld Rideklub som står bag det nye initiativ, der giver fynboerne mulighed for mere lokal voltigeringstræning og -undervisning.

Læs mere
17. januar 2023

Tilmeldingen er åben: C-banedesignerkursus hos Egtved Rideklub

Er du D-banedesigner, og har din mentor indstillet dig til at blive C-banedesigner? Så er det nu du skal spidse blyanten og sætte kryds i kalenderen.

Læs mere
16. januar 2023

Disse ryttere skal repræsentere Danmark ved Baltic Cup

Baltic Cup skydes i gang denne uge hos Riders Cup i Herlufmagle. Nu har landstræner Ulrik Kjær udtaget truppen, som skal repræsentere Danmark senere denne uge.

Læs mere
13. januar 2023

DRF Go! er lukket for tilmeldinger natten til mandag

Husk, at tilmelde dig i god tid hvis du har planer om at deltage i et stævne, som har sidste tilmeldingsfrist søndag den 15. januar 2023. DRF Go! er ude af drift omkring tidsrummet 23:00-02:00 grundet opdateringer.

Læs mere
13. januar 2023

Militarykalenderen for 2023 er klar

Så har Militaryudvalget og administrationen fået kalenderen for militarysæsonen 2023 klar. Det betyder udover almindelige stævner også, at årets mesterskaber er fordelt, ligesom en del af kvalifikationerne til Store Hestedag Cup er placeret.

Læs mere
11. januar 2023

DRF og Brogaarden indgår samarbejde om en ny landsdækkende turnering

Stævnesæsonen for 2023 skydes i gang med en ny landsdækkende turnering for ekvipager på D-niveau. I samarbejde med Brogaarden lanceres Brogaardens Kombi Cup, som afholdes i en kombination af spring og dressur. Cuppen er åben for ryttere, der ikke har startet C-stævner/C-klasser, samt heste og ponyer som ikke har startet i sværhedsgrad 4 eller højere i kvalifikationsperioden. 

Læs mere
11. januar 2023

Bundgaard Byg Cup fejrer 25-års jubilæum

Siden opstarten i 1998 har Bundgaard Byg Cup været et populært tilløbsstykke for talentfulde dressurryttere fra hele landet. Fra og med 2023 er cuppen igen tilbage i sin sædvanlige form med Bundgaard Byg som ene sponsor på turneringen. Der vil dog, ligesom sidste år, være en ekstra kvalifikation.

Læs mere