Hvad leder du efter?

Nyheder

117 ansøgere til DRF og Agria Ponycamp 2023

Der er nu lukket for ansøgninger - Onsdag den 5. juli var nemlig sidste frist for ansøgningsvideoer til dette års Ponycamp, som igen i år arrangeres i samarbejde med Agria Dyreforsikring. Nu sætter vi os godt til rette for at se de mange gode ansøgningsvideoer igennem, og finde de 20 heldige deltagere.


Udvælgelsesprocessen
Blandt de 117 ansøgningsvideoer, udvælges 20 til at deltage i DRF og Agria Ponycamp 2023 – 10 styk i vest og 10 styk i øst, med dertilhørende hestevenner/veninder. Udover disse 20 deltagere, har Agria Dyreforsikring udvalgt fire ansøgere fra Ponyklubben, som ligeledes får en plads på en af årets camps, sammen med en hesteven/veninde.

Omdrejningspunktet for Agrias Ponyklub er ”det positive fællesskab”, både socialt men også med særligt fokus på sikkerhed - herunder at hjælpe de yngste ryttere til at kunne omgås heste på en sikker måde. 

Angelique Holm Kaaterud, Salgsleder hos Agria Dyreforsikring, fortæller: "... heste er fantastiske dyr, men de er også meget stærke, og derfor slår vi altid et slag for sikkerheden på vores Ponycamps, så alle ved, hvad de skal være obs på. Derfor kigger vi også ekstra godt efter tanker om fællesskab og sikkerhed, når vi ser ansøgningsvideoerne igennem".

Deltagerne får direkte besked senest fredag den 11. august
Frem til fredag den 11. august, vil vi, i samarbejde med Agria, se de mange gode ansøgningsvideoer igennem, og udvælge de 20 deltagere. De udvalgte deltagere får direkte besked senest fredag den 11. august.

To fantastiske Ponycamps i vente
Vi glæder os helt vildt til at byde 48 børn og deres ponyer velkommen på dette års DRF og Agria Ponycamp. Vi har planlagt et spændende program med fokus på både leg, fællesskab og sammenhold, men også sikkerhed, udvikling og viden om hestens ve og vel, er i højsædet. Deltagerne får undervisning i både springning og dressur af nogle af landets dygtigste spring- og dressurryttere, og desuden få besøg af dyrlæger, grooms, mentaltrænere og meget mere.

"Agria og DRF Ponycamp er en af de begivenheder i Agria, alle fra kontoret gerne vil med til! Det er tydeligt at se, hvor glade de unge ponyryttere er for at blive del af et stærkt fællesskab med andre unge, der deler deres store passion og kærlighed til hestene. Og det er vi meget glade for at kunne bidrage til sammen med DRF." afslutter Angelique fra Agria Dyreforsikring.