Hvad leder du efter?

Nyheder

Imponerende takter og adskillige OL-kvalifikationer i hus ved CDI-stævnet i Hagen

I den forgangne uge har de danske dressurryttere repræsenteret Danmark ved det 4-stjernede CDI-stævne i tyske Hagen, og det blev til en lang række imponerende resultater og ikke mindst en lang række danske OL-kvalifikationer.


New column

Super stærkt OL-felt
Det var næsten ikke til at se, at stævnepausen pga. hhv. COVID-19 og EHV1 har været lang for flere af de danske dressurryttere, da de indtog CDI-stævnet i Hagen. Det blev nemlig til en lang række imponerende procenter og placeringer - se video af flere af rytternes flotte ridt her – og derudover blev det også til flere personlige OL-kvalifikationer:

  • Cathrine Dufour opnåede sin anden kvalifikation på Vamos Amigos
  • Andreas Helgstrand opnåede sin anden kvalifikation på Fiontini
  • Daniel Bachmann Andersen opnåede sin første kvalifikation på både Carson’i og Marshall-Bell
  • Nanna Skodborg Merrald opnåede sin anden kvalifikation på både Atterupgaards Othilia og Blue Hors Zack

Før stævnet i Hagen havde blandt andre Lone Bang Larsen og Bakkely’s Onandt, Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera og Cathrine Dufour og Bohemian allerede klaret kvalifikationskravene, og det betyder altså, at det ser ud til at blive et bredt og stærkt felt, landstræneren har at vælge fra, når det endelige OL-hold skal sættes: ”Både Nathalie og jeg er meget imponerede over de præstationer, som både ryttere og heste har leveret i Hagen. Det tegner rigtig godt for sommerens OL og også EM til september i netop Hagen,” fortæller holdleder Anne-Mette Binder.

Stort tillykke til rytterne med de flotte resultater!