Hvad leder du efter?

Nyheder

Første af to vigtige voltigeringsstævner afholdt

Den nye brutto- og talentgruppe i voltigering har været i ilden og afprøve stævneformen i sidste weekend. Formålet med deltagelsen i det internationale stævne i Peer i Belgien er at vurdere, hvilke voltigører der skal repræsentere Danmark ved VM og EM i Flyinge i Sverige til sommer.


I Belgien viste hele holdet en god form. Særligt juniorerne, hvoraf Josephine Vedel fra Skibby strøg til tops sammen med hesten Topshøjs Geleto Lieto og longefører Hanne Haagen Hansen. Ligesom Josephine tog den eftertragtede førsteplads, formåede også de resterende tre juniorpiger at komme med i finalen.

Mere end én 1. plads
Danmark viste sig ikke kun flot i juniorklasserne men også i både Pas de Deux og holdkonkurrencen. Her blev det til både en tredjeplads og en førsteplads.

Holdlederne er imponerede
Det har været en fornøjelse at se så flotte præstationer fra den danske trups side. Det er imponerende at se, hvordan de støtter hinanden, når de er ude – og dejligt at se at dansk voltigering kan følge med i toppen med så ung en trup. Det bliver en spændende sæson, som forhåbentlig slutter med en masse dygtige udøvere til start ved EM og VM i Flyinge til sommer” fortæller holdlederne Maria Hess og Maria Frimark.

Det næste og afgørende udtagelsesstævne er på hjemmebane i Danmark. Truppen skal endnu en gang vise, hvad de kan, og denne gang bliver det ved stævnet i Voltigeklubben Tommysminde den 10. og 11. juni. Efter dette stævne udtager holdlederne i fællesskab de voltigører, som skal repræsentere Danmark i Flyinge den 26. til 30. juli.