Hvad leder du efter?

Nyheder

2 x VM-sølv til Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos

I aftenens Grand Prix Freestyle under VM i Herning red Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos endnu en gang en sølvmedalje hjem til Danmark – og ligesom det var tilfældet i mandagens Grand Prix Special, gik guldet til britiske Charlotte Fry og Glamourdale og bronzen til hollandske Dinja Van Liere og Hermes.


New column

(Cathrine Laudrup-Dufour, Dinja Van Liere og Charlotte Fry. Foto: FEI/Leanjo de Koster)

Gentagelse af mandagens medaljerækkefølge
Onsdag aften blev de sidste individuelle dressurmedaljer under VM uddelt, da de 15 bedste ekvipager fra mandagens Grand Prix Special atter tørnede sammen, og endnu en gang var Danmark på medaljeskamlen. Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos red sig nemlig til endnu en sølvmedalje med hele 89.411%, og igen blev parret kun overgået af britiske Charlotte Fry og Glamourdale, der brød den magiske 90%-grænse og høstede hele 90.654% og dermed tog guldet. På tredjepladsen endte hollandske Dinja Van Liere og Hermes igen efter et ridt til 86.900%.

”Det var helt vildt godt at ride ind på banen i dag med hele publikummet, der bød os velkomne, allerede da vi red ind gennem indgangen til arenaen. Jeg synes, vi har en fantastisk sport, og sikke et medaljepodium vi har. Det her mesterskab har været godt for Danmark og for vores sport – sikke et fantastisk arrangement,” lød det fra en rørt Cathrine Laudrup-Dufour efter sit andet sølvmedaljeridt.

Flotte danske præstationer
Udover Cathrine var også danske Daniel Bachmann Andersen og Carina Cassøe Krüth kvalificerede til küren, og de leverede begge flotte ridt. Daniel og Marshall-Bells ridt blev belønnet med 83.464% og en 8. plads, og Carina og Heiline’s Danciera høstede 82.143% og en 12. plads.