Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

11. november 2022

ÅRETS FRIVILLIGE ILDSJÆL 2022 SKAL KÅRES

Velliv og DIF er gået sammen om at hylde idrættens hverdagshelte. Det er prisen til dem, der går forrest og bidrager til sammenholdet i de danske idrætsforeninger. Engagerede og passionerede frivillige, som med deres ekstraordinære store indsats sikrer et aktivt socialt fællesskab og sætter rammerne for velfungerende foreninger, hvor børn, unge og voksne kan dyrke den idræt, som de elsker.

Læs mere
7. november 2022

Dansk Ride Forbund inviterer til åbne samlinger i dressur for nuværende og kommende U25-ryttere

Landstræner Dennis Fisker og elitesportschef/holdleder Anne-Mette Binder inviterer til åbne observationssamlinger for nuværende og kommende U25-ryttere. Læs mere om tilmelding, krav til deltagelse og formålet med samlingerne, i nyheden her.

Læs mere
7. november 2022

Nu kommer MitID Erhverv til foreninger

Hvis I bruger Nem ID medarbejdersignatur, når I logger ind på offentlige selvbetjeningsløsninger (fx for at læse Digital Post eller søge om barselsrefusion m.m.), skal I forberede jer på at skulle skifte til Mit ID Erhverv. Læs mere på DIF's hjemmeside i linket nederst på siden.

Læs mere
3. november 2022

Takket være Agria har 48 glade børn været på Ponycamp og fået unikke oplevelser

Henholdsvis Vilhelmsborg i uge 40 og Riders Cup i uge 43 dannede rammen om de to Ponycamps, der hver husede 24 børn og deres ponyer eller heste. Det er DRF og hovedsponsor Agria, der i tæt samarbejde har planlagt og afviklet de to camps, der har budt på spændende oplevelser i form af lærerige foredrag, kvalitetsundervisning og ikke mindst nye venskaber.

Læs mere
3. november 2022

Kom på kursus i sponsoratsøgning med Sponsor Academy

Har du lyst til at lære, hvordan man lander sponsorater, der sikrer økonomiske bidrag til rideklubben eller til din egen ridekarriere? Så læs med her.

Læs mere
26. oktober 2022

DATOEN ER KLAR FOR FEI-PONYMÅLING I 2023

I samråd med FEI, har Dansk Ride Forbund fået datoen på plads for en ny FEI-ponymåling i 2023. Derfor tilbyder vi nu endnu en FEI-ponymåling på dansk grund.

Læs mere
24. oktober 2022

Annette Mosegaard er ny elitesportschef i springning

DRF ønsker på sigt at være blandt verdens bedste nationer i ridebanespringning, og vi ønsker at kunne konkurrere om medaljer ved både EM, VM og OL. Det kræver stærke strategiske pejlemærker og tydelige prioriteringer, at løfte dansk springsport op i øverste internationale liga.

Læs mere
20. oktober 2022

Dansk Ride Forbund inviterer til ungdomsdag i springning

Dansk Ride Forbund’s Eliteafdeling og landstrænerteamet i springning, inviterer til ungdomsdag i springning uden hest/pony på Stutteri ASK.

Læs mere
17. oktober 2022

De voksne deles om hesten i Ebberup Rideklub

Dansk Ride Forbund har i 2022 udrullet et nyt koncept, hvor klubber i samarbejde med DRF, kan indgå i et klubudviklingsforløb om at implementere vækstaftaler, med udgangspunkt i klubbens behov, ønsker og muligheder. Formålet med en vækstaftale er at implementere nogle tiltag i klubben, som gør det muligt for klubben at opnå de ønskede mål. En vækstaftale kan for eksempel være "to om en hest", som Ebberup Rideklub har indført. Læs mere om konceptet nedenfor.

Læs mere
11. oktober 2022

WADA har offentliggjort listen over forbudte stoffer i 2023

Som konkurrerende idrætsudøver er du selv ansvarlig for, hvilke stoffer der er i din krop. Det betyder således, at du også selv skal stå til ansvar for en eventuel positiv dopingtest - dette gælder på alle niveauer, både nationalt og internationalt. World Anti-Doping Agency har netop offentliggjort listen over forbudte stoffer for 2023. Læs mere i nyheden her.

Læs mere