Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

22. november 2023

Pressemeddelelse: Andreas Helgstrand udelukkes fra bruttogruppe- og landsholdsaktiviteter

På baggrund af TV 2 og Operation X’s to udsendelser; Hestemilliardærens hemmeligheder, har Dansk Ride Forbund onsdag aften besluttet at udelukke Andreas Helgstrand fra alle bruttogruppe- og landsholdsaktiviteter i dressur indtil videre.

Læs mere
20. november 2023

Sig hej til Spirit

I løbet af de seneste 14 dage, har mere end 500 besøgende allerede mødt og chattet med DRF’s nye medarbejder, Spirit. Spirit er et eventyrligt væsen drevet af nymoderne AI-teknologi. Spirit er nemlig en chatrobot. Som alle andre nye medarbejdere, skal Spirit lige lære DRF at kende, før han kan svare på alle jeres mange spørgsmål, men han er godt i gang og har allerede nu hjulpet en masse af jer.

Læs mere
15. november 2023

Springning: Årets sidste World Cup-deltagere udtaget

Longines World Cup-serien er i fuld gang. Danmark har takket være Andreas Schous placering i top 60 på Longines Ranking List fået en fast plads ved hver kvalifikation resten af 2023. Det betyder, at vi kan og har kunnet sende hele fem forskellige ryttere afsted til de prestigefyldte 5-stjernede konkurrencer i løbet af oktober, november og december. Læs her hvorfor Bo K. Møller mener, at det er vigtigt, at Danmark tildeles pladser ved netop disse stævner.

Læs mere
14. november 2023

Kom til åben samling i military

Den 2. december 2023 inviterer eliteafdelingen sammen med holdleder i military, Kerstin Dallman, til åben samling. Samlingen foregår på Lykkegaard Sportsrideklub i Vejle, og der er plads til maksimalt 15 ryttere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du skal være sikker på at få en plads.

Læs mere
13. november 2023

Elitestrategi i military: Dansk militarysport har potentiale

Eliteafdelingen i Dansk Ride Forbund arbejder hele tiden på, at de danske ryttere, skal få de bedste muligheder for at udvikle deres potentiale indenfor sporten. Det gælder også i militarysporten, hvor eliteafdelingen netop har lanceret en ny ”elitestrategi”. Som en del af elitestrategien, etableres der en elitesparringsgruppe og ”potentialegrupper”. Håbet er, at man gennem en struktureret tilgang og arbejde med grupperne og deres deltagere, kan give militarysporten et løft.

Læs mere
10. november 2023

Er du den nye landstræner i dressur for de unge ryttere?

Interessen for stillingen som landstræner for de unge dressurryttere i kategorierne junior-, young- og 25-ryttere har været stor og i den forbindelse, er der opstået en række spørgsmål, der går igen. Læs med her og få svar på de mest stillede spørgsmål og se, hvornår sidste chance for at sende en ansøgning er.

Læs mere
10. november 2023

U25-ryttere: Kom til observationssamling med Rune Willum Hansen

Ligesom de to foregående år, inviteres der igen i år til observationssamlinger for nuværende og kommende U25-ryttere i dressur. Det vil være den dygtige og velkendte berider, Rune Willum Hansen, der den 6. og 7. december på hhv. Slagerupgaard ved Ringsted og i Grindsted Rideklub træder til som vikarierende landstræner og sørger for at guide deltagerne trygt igennem dagens program sammen med holdleder og elitesportschef, Anne-Mette Binder. Læs med her, og se hvordan du tilmelder dig, samt hvilke krav du skal opfylde.

Læs mere
9. november 2023

Hestevelfærd i DRF: Næsebåndsreglen og hesteeftersyn

Inden for al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet”. Sådan lyder det allerførste punkt i Dansk Ride Forbunds retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesporten. Det betyder, at DRF selvfølgelig har et ansvar for at holde opsyn, med hvad der foregår ved aktiviteter under DRF. En stor del af dette ansvar varetages af DRF’s teknisk delegerede, som udfører det vi i dag kender som hesteeftersyn og ligesom de også tjekker, om næsebåndsreglen overholdes.

Læs mere
3. november 2023

Ambulance sikrer akut skadede heste livsvigtig hjælp

Danmark har fået en ny, specialtilpasset hesteambulance, der gør det nemmere at undersøge og transportere heste med akut opståede skader i forbindelse med bl.a. militarystævner og internationale hestearrangementer i hele landet. Agria Dyreforsikring har med stolthed bidraget med midler til projektet.

Læs mere
2. november 2023

Observationssamlinger for ponyer aflyst

Grundet sygdom aflyses de to kommende observationssamlinger for ponyryttere. De tilmeldte ryttere har dags dato fået besked via mail. Der arbejdes på at finde et andet tidspunkt for afholdelsen, og de tilmeldte ryttere vil til den tid blive informeret og tilbudt plads til samlingen først.

Læs mere