Hvad leder du efter?

Nyheder

4 nye hold med unge springtalenter

Igen i år har der været en enormt stor interesse for DRF SpringDanmark Talentprogram. Det betyder, at der i år er oprettet fire hold med intet mindre end 72 udvalgte talenter. Den første talentsamling afholdes allerede den 30. september til 1. oktober hos Grindsted Rideklub. Her er det Talent SYD som er samlet og skyder den nye sæson i gang. I løbet af de kommende måneder, afholdes talentsamlinger i hele landet for alle fire talenthold.


Hvad er DRF SpringDanmark Talent?
For at opnå DRF’s målsætning om at blive blandt verdens bedste nationer i springning, har vi iværksat et bredt samarbejde på tværs af ridesportens mange interessenter. Formålet er at skabe en aktiv talent- og eliteudviklingsprocess, som skal bringe Danmark tættere på målet. Talentprogrammet er udviklet med uundværlig støtte fra Forening SpringDanmark, med ambitionen om at skabe en rød tråd frem mod udtagelse til landsholdene i de forskellige aldersgrupper. Rytterne i talentprogrammet er alle mellem 11 og 17 år.

Du kan se, hvem de udvalgte ryttere er lige her.

Om foreningen SpringDanmark
Foreningen arbejder for, at Danmark bliver blandt verdens bedste nationer i springning. Foreningen vil gennem medlemskaber, fondsfinansiering og sponsorater indsamle økonomiske midler til at udvikle dansk springsport.

Læs mere om foreningen SpringDanmark her.

Oplæg, teori og træning
Berider Johnny Hansen står i spidsen for undervisningen på alle DRF SpringDanmark Talensamlingerne, hvor fokus bl.a. er på rytterens uddannelse gennem teoretisk viden og springdressur.

Datoer for kommende samlinger:

  • 30. september til 1. oktober - Talent SYD - Grindsted Rideklub
  • 7. til 8. oktober - Talent NORD - Hjallerup Rideklub
  • 28. til 29. oktober - Talent ØST - Vallensbæk Rideakademi
  • 4. til 5. november - Talent MIDT - Stevnstrup Rideklub