Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

29. januar 2021

Disse udøvere er udtaget til bruttogrupperne i voltigering i 2021

Holdkaptajn Dorthe Ballegaard har nu udtaget de udøvere, der skal udgøre bruttogrupperne i voltigering i 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere
29. januar 2021

Skal jeres klub afvikle Nordisk Mesterskab i distance i 2023?

I 2023 er Danmark værter for Nordisk Mesterskab i Distance. DRF og distanceudvalget sætter derfor Nordisk Mesterskab i udbud til stævnearrangører i distance med ansøgningsfrist 1. maj 2021. Nordisk Mesterskab afvikles i forbindelse med et FEI stævne i CEI2*, og ansøgning sendes ved at udfylde nedenstående ansøgningsblanket, som sendes til distance@rideforbund.dk.

Læs mere
27. januar 2021

Husk, at vi fortsat afholder ponymålinger

Er du også ved at være godt træt af, at stævnerne er aflyst, og sidder du bare og tripper for at komme ud på stævnepladserne, så snart det er muligt? Så kan det være en idé at bruge ventetiden på at få målt din pony. På den måde er du klar til start, så snart stævnerne for alvor kommer i gang igen, og du risikerer ikke at gå glip af et eller flere stævner, fordi du skal afvente plads til en måling. Vi sørger naturligvis for at overholde alle retningslinjer såsom forsamlingsloft på 5 personer, brug af sprit og mundbind, etc. ved alle målinger.

Læs mere
25. januar 2021

Mentor-træningsweekenden i distance er desværre aflyst

Grundet de gældende COVID-19-restriktioner - herunder forsamlingsloftet på 5 personer - har vi desværre været nødt til at aflyse den planlagte mentor-træningsweekenden i distance, som skulle have ligget i weekenden den 6.-7. februar. Vi finder en ny dato, når det igen er muligt at samles, og melder ud så hurtigt vi kan.

Læs mere
22. januar 2021

Her er sportsplanen for distance 2021

Så er sportsplanen for distance i 2021 klar. Formålet med planen er bl.a. at vejlede rytterne, fastlægge kriterier i disciplinen distance samt gøre udtagne ryttere og heste ”klar til opgaven”.

Læs mere
22. januar 2021

Årets indendørs Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children rykkes til uge 40

Oprindeligt skulle indendørsmesterskabet for de unge springryttere have været afholdt i uge 11 hos Hedensted og Omegns Rideklub, men pga. usikkerhed omkring, hvor længe de nuværende COVID-restriktioner vil blive forlænget, rykkes mesterskabet til efteråret, nærmere bestemt uge 40.

Læs mere
20. januar 2021

Find relevante COVID-19-informationer på rideforbund.dk

COVID-19 pandemien betyder ofte, at der kommer nye informationer, restriktioner og ændringer fra dag til dag, som kan være svære at holde styr på. Derfor samler Dansk Ride Forbund løbende de relevante COVID-19-informationer her på hjemmesiden, så I som klubber, ryttere o.l. altid har let adgang til de informationer, I skal bruge.

Læs mere
18. januar 2021

Vi har udfaset DRF Live – fremover skal du bruge Equipe til aktuelle og kommende stævner

Siden DRF indgik samarbejde med Equipe, har websitet DRF Live udelukkende eksisteret med det formål at dirigere dig som bruger over på Equipe. På Equipe kan du alt det, du hidtil også har kunnet på DRF live, såsom at se tidsplaner og starttider for aktuelle og kommende stævner, ligesom du kan se resultater fra tidligere stævner. Tidligere resultater kan også altid fremsøges via Go! på www.rideforbund.dk, ligesom DRF Live fortsat vil kunne vise resultater fra 2017-2020. Der vil blot ikke komme ny aktivitet på siden.

Læs mere
13. januar 2021

Disse senior- og U25-ryttere er udtaget til bruttogrupperne i dressur 2021

Landstræner Natalie zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Anne-Mette Binder har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogrupperne for senior- og U25-ryttere i 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere
13. januar 2021

Her er sportsplanen for senior- og U25-dressur i 2021

Så er sportsplanen for senior- og U25-rytterne klar. Planen har til formål at informere om sæsonens bruttogruppe- og landsholdsaktiviteter, og er et pejlemærke for de normer, værdier og retningslinjer, man som både rytter og træner skal være ambassadører for og virke under, når man er en del af hhv. bruttogruppen eller landsholdene.

Læs mere