Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

28. april 2023

Krænkende og grænseoverskridende adfærd er uacceptabelt

Krænkende og grænseoverskridende adfærd imellem ryttere, trænere og øvrige personer i og omkring DRF’s bruttogrupper, er i alle sammenhænge uacceptable. Der er ingen og har ikke været henvendelser om krænkelsessager i bruttogruppe-regi i nyere tid. Ingen af DRF’s nuværende landsholdsryttere eller ansatte i military er involverede i anklager om krænkelser.

Læs mere
27. april 2023

Første af to vigtige voltigeringsstævner afholdt

Den nye brutto- og talentgruppe i voltigering har været i ilden og afprøve stævneformen i sidste weekend. Formålet med deltagelsen i det internationale stævne i Peer i Belgien er at vurdere, hvilke voltigører der skal repræsentere Danmark ved VM og EM i Flyinge i Sverige til sommer.

Læs mere
25. april 2023

Brogaardens Kombi Cup er skudt i gang – skal du med?

Første kvalifikation af den nye Brogaardens Kombi Cup løb af stablen i den forgangne weekend i Dragør. Cuppen er til for D-ryttere, som er friske på at vise, hvad de kan i både dressur og springning. Denne gang deltog Nikoline på sin haflinger Arkansas, som trods en periode med mindre lyst til at starte stævne, igen fik blod på tanden til at give den hele armen inde på banen.

Læs mere
25. april 2023

Unge springryttere udtaget til at repræsentere Danmark i Drammen

Landstrænerduoen, som består af Ulrik Kjær og Bo K. Møller, har udtaget en række unge ryttere, som meget snart skal repræsentere Danmark som hold ved det internationale springstævne i Drammen, Norge. Rytterne er afsted fra den 25. til 28. maj 2023.

Læs mere
25. april 2023

Danske dressurryttere udtaget til start i Troisdorf og Compiègne

Holdleder, Anne-Mette Binder, og eksperttræner, Wolfram Wittig, har udtaget en række ekvipager til at repræsentere Danmark i både Tyskland og Frankrig de kommende to uger. Læs med her og se, hvem der skal afsted.

Læs mere
21. april 2023

Ny strategi for elitevoltigering

Dansk elitevoltigering har længe haft en plads i toppen af de internationale ranglister. I kølvandet på 2022’s flotte resultater fra VM i Herning, hvor Danmark vandt både hold sølv og individuel bronze, er der formuleret en strategi for, hvordan Danmark fortsætter med at holde et højt niveau i voltigering, på de internationale baner.

Læs mere
19. april 2023

Danske ryttere udtaget til CDI i Hagen

Allerede i dag går det løs ved det prestigefyldte, internationale dressurstævne i Hagen – også kendt som ”Horse & Dreams”. Holdleder, Anne-Mette Binder, og eksperttræner, Wolfram Wittig, har udtaget en række ekvipager til at repræsentere de røde og hvide farver ved det tyske stævne.

Læs mere
19. april 2023

OBS! Opdatering af paradressurprogrammerne

1. maj vil der komme ændringer i Intermediate-programmerne for henholdsvis grad 4- og grad 5-ryttere. Se her hvilke programmer der byttes ud, så de matcher FEI-programmerne.

Læs mere
19. april 2023

Klubkontingent og forsikring 2023

Der er tirsdag den 18. april 2023 udsendt mail til alle klubber med en faktura for både klubkontingent og forsikring til DIF. Vær opmærksom på, at mailen er sendt fra kvittering@rideforbund.dk.

Læs mere
19. april 2023

Opdatering af bruttogrupper for junior- og ungyttere

Landstræner Dennis Fisker og holdleder Janne Jensen har, efter de seneste ugers stævner, opdateret bruttogrupperne i dressur for junior- og ungryttere. Læs med her, og se de seneste opdateringer.

Læs mere