Hvad leder du efter?

Nyheder

Skyd året i gang med Stutteri Ask Trophy

Skal du starte det nye år ud med et brag af et stævne? Så skal du være med, når Billund Sportsrideklub afvikler kvalifikationsstævne i Stutteri Ask Trophy den 7. – 9. januar 2022. Landstræner Bo K. Møller og assisterende landstræner Lars Trier Kjøller vil være til stede for at observere rytterne, og derudover inviterer landstrænerteamet til informationsmøde under stævnet, hvor alle interesserede er velkomne.


Stutteri Ask Trophy er en springturnering på B-niveau for kat. 1-, children-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning. Anden kvalifikation afvikles hos Billund Sportsrideklub den 7. – 9. januar, og vi kan godt love, at det er et stævne, du bestemt ikke vil gå glip af.

Informationsmøde med landstrænerteamet
I forbindelse med afviklingen af Stutteri Ask Trophy-kvalifikationen i Billund inviterer Bo K. Møller og Lars Trier Kjøller til informationsmøder for hhv. pony og children, junior, ungrytter og U25. På informationsmøderne vil landstrænerne præsentere sportsplanerne for 2022 samt fremlægge vigtige datoer for stævner i løbet af året. Derudover vil der også være mulighed for at tage en generel snak med landstrænerne. Informationsmøderne afholdes lørdag den 8. januar, og alle ryttere er selvfølgelig velkomne til at medbringe en forælder eller træner.


Tilmeld dig stævnet her

 

Relaterede nyheder:
Her er sportsplanerne for springning 2022