Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. februar 2022

Farvel til Lars Trier Kjøller som landstræner

Pr. 31. marts 2022 fratræder Lars Trier Kjøller sin stilling som landstræner for pony- og children-springrytterne efter knapt otte år i landstrænerteamet. DRF og landstræneren har valgt at stoppe samarbejdet på grund af divergerende tilgange til talent- og elitearbejdet på pony- og children-området.

Læs mere
24. februar 2022

Veloverstået 2. kvalifikation af Stutteri Ask Trophy i Odense

Mens nogle holdt vinterferie i sidste uge, var andre i sadlen til Stutteri Ask Trophy 2. kvalifikation. Vi samler op med den foreløbige stilling i turneringen og et par mindre justeringer til bestemmelserne frem mod 3. kvalifikation i marts og finalen i april.

Læs mere
23. februar 2022

Her er bruttogrupperne for de unge springryttere

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de junior- og ungryttere, der foreløbigt skal være en del af bruttogrupperne i springning i 2022. Stort tillykke til alle ryttere.

Læs mere
23. februar 2022

Etablering af A- og B-grupper i ungdomsdressuren

Over det seneste års tid er antallet af dygtige juniorer og ungryttere, som enten har potentiale til eller allerede har erfaring med international stævnedeltagelse, steget markant. Derfor er det besluttet at følge eksemplet fra seniordressuren og opdele begge bruttogrupper i hhv. en A- og B-gruppe. Læs mere om det nye tiltag her.

Læs mere
23. februar 2022

Syddjurs Sportsrideklub starter voltigeringshold op med stor succes

Efter Syddjurs Sportsrideklub sidste efterår var til DRF’s voltigeringskursus har de haft stor succes med voltigering og startet to voltigeringshold. Ifølge klubben giver voltigering et fedt sammenhold blandt børnene i klubben, som de ikke kan få gennem ridesportens andre discipliner.

Læs mere
23. februar 2022

Advodan Glostrup København er ny samarbejdspartner til DRF på klubrådgivningsområdet

DRF har indgået et samarbejde med Advodan Glostrup København, som tilbyder alle rideklubber gratis rådgivning på det ansættelsesretlige område. Samarbejdsaftalen erstatter den tidligere aftale med Dansk Erhverv og dækker nu alle rideklubber, hvor aftalen med Dansk Erhverv kun dækkede rideklubber med egen elevskole.

Læs mere
22. februar 2022

Harridslev Rideklub hjalp specialskole med at få kæpheste på skoleskemaet

Sidste efterår lejede Harridslev Rideklub sit kæphesteudstyr til Randers Specialskole, som ønskede at afprøve kæphestenes effekt på skolens børn til et kæphestestævne. Stævnet blev så stor en succes, at Randers Specialskole nu inddrager kæpheste i elevernes læring.

Læs mere
22. februar 2022

Datoer klar for sidste militarysamling inden sæsonstart

Militarysæsonen er lige om hjørnet, og nu er der datoer klar for den sidste samling inden sæsonstart. Samlingen bredes ud over to dage, fredag den 18. marts i CapaCity Showjumping Center i Fredensborg og lørdag den 19. marts på terrænbanen ved Flyinge i Sverige.

Læs mere
18. februar 2022

Kursus for nye og gamle stilspringdommere

Den 27. marts afholder Dansk Ride Forbund stilspringdommerkursus i Vindinge, hvor både nye og eksisterende stilspringdommere er velkomne. Formålet med kurset er at sikre og højne niveauet inden for springsporten. Kurset er gratis, og tilmelding sker via Go!-fanen.

Læs mere
16. februar 2022

Herning2022: Medie guidet tur lørdag den 12. marts

Herning2022 inviterer alle medier til at deltage i en guidet tur på MCH Messecenter Hernings område som forberedelse til ECCO FEI World Championships Herning Denmark 2022. Det sker i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring.

Læs mere