Hvad leder du efter?

Nyheder

Peter Flarup og Kerstin Dallmann skal sammen drive elite- og talentarbejdet i militarysporten

Siden det i oktober blev besluttet, at der ved årsskiftet drosles betydeligt ned for ressourcerne knyttet til talent- og elitearbejdet indenfor militarydisciplinen, har DRF’s administration været i tæt dialog med nuværende landstræner Peter Flarup og tidligere holdleder Kerstin Dallmann omkring de fremtidige rammer for området. Nu kan vi med stor glæde løfte sløret for, at både Peter og Kerstin fremover vil være bærende figurer på talent- og elite området.


New column

Uundværligt engagement fra Peter Flarup og Kerstin Dallmann
Glædelig vis har både Peter Flarup og Kerstin Dallmann tilbudt deres engagement som hhv. landstræner og holdleder fremadrettet, ligesom de begge indgår i den arbejdsgruppe, som DRF’s bestyrelse har nedsat til at lægge strategien for den fremtidige udvikling af talent- og elitearbejdet i militarysporten i Danmark. Og Peter Flarup glæder sig til det fortsatte arbejde med militarysporten, som han ser som en oplagt mulighed for at give tilbage til sporten: ”Jeg brænder virkelig for mit arbejde med militarysporten, og jeg tror på, at der kan komme noget rigtig godt ud af det nye setup. Vi har mange spændende muligheder i horisonten – både sportslige og kommercielle – og så glæder både rytterne og jeg os til at arbejde sammen med Kerstin Dallmann igen”, fortæller han.

Sportsplanen for 2022 er godt på vej
Den første opgave, Peter og Kerstin har kastet sig over, er udarbejdelsen af sportsplanen for 2022, hvor rammerne for talent- og elitearbejdet lægges fast. Her indgår naturligvis de vanlige internationale turneringer og mesterskaber, ligesom der også fortsat vil blive afholdt træningssamlinger for interesserede ryttere, fremover blot med brugerbetaling.

Arbejdsgruppe skal lægge strategi for udviklingen af militarysporten
På den længere bane har den nye arbejdsgruppe fået til opgave at udarbejde et oplæg til en strategi for, hvordan udviklingen af militarysporten i Danmark skal se ud med fokus på talent- og elitearbejdet. Gruppen skal bl.a. udarbejde konkrete initiativer og tiltag, der kan understøtte sportens udvikling, ligesom den skal beskrive succeskriterier for disse med løbende evaluering for øje. Første møde afholdes i starten af december, og oplægget forventes færdigt i løbet af foråret 2022.

 

Relaterede nyheder:

Ændringer i elite set-uppet for military pr. 1. januar 2022