Hvad leder du efter?

Nyheder

Tilmeldingen til Walber Cup 2023 er åben

Igen i år afvikles Agria DRF-mesterskab for klubhold i springning som kulminationen på 4 spændende kvalifikationer af Walber Cup. Tilmeldingen til Walber Cup er åbnet, og alle hold der ønsker at kæmpe om en plads til Agria DRF-mesterskabet for klubhold i springning, skal være tilmeldt Walber Cup med et bruttohold senest søndag den 2. april 2023.


New column

Agria DRF-mesterskab for klubhold i springning
Agria DRF-Mesterskab for klubhold i springning afvikles med 4 kvalifikationer og en finale ved udendørs B-stævner. De klubber, der vil deltage, skal senest søndag den 2. april tilmelde et bruttohold på op til 8 ryttere, hvor min. én rytter er U18 eller U21. Alle ryttere på holdet skal være medlem af samme klub, og der skal betales kr. 2.000 for at melde et bruttohold.

Walber Cup er betegnelsen for de 4 kvalifikationsstævner som afvikles frem mod holdmesterskabet
De 4 kvalifikationer afvikles i henhold til reglerne om holdspringning. Der skal deltage 1 ekvipage i MB1*, 2 ekvipager i MB2** og 1 ekvipage i MA1*.
De deltagende ekvipager i kvalifikationerne og finalen må ikke have gennemført en sværhedsgrad 6 i indeværende år. Rytterne som deltager i kvalifikationsrunder og finalen skal tages fra Bruttoholdet, men kan frit vælge hest. Hvis der kun er 3 ryttere på et hold, er det op til holdet, hvilken af de 3 højder der fravælges. 

Ved de 4 kvalifikationsstævner gives der point til de 10 bedste hold der gennemfører. De 8 bedste hold, på baggrund af point indsamlet ved kvalifikationsstævnerne, samt lige placerede med nummer 8, hvoraf de 3 bedste resultater fra kvalifikationerne tæller, er kvalificeret til finalen i Walber Cup og dermed Agria DRF-mesterskab for klubhold i springning.

Læs mere om Walber Cup og holdmesterskabet i springreglementet §91.1

Tilmelding
Tilmelding af et bruttohold skal ske via DRF GO!, hvor én person tilmelder holdet og betaler kr. 2.000. Herefter sendes en mail til spring@rideforbund.dk, med navnene på de op til 8 ryttere på bruttoholdet. Alt dette gørest senest søndag den 2. april 2023.

OBS! Det er ikke muligt at deltage i Walber Cup og Agria DRF-mesterskab for klubhold i springning, såfremt bruttoholdet ikke er tilmeldt både på mail og DRF GO! senest den 2. april.

Link til tilmelding via DRF GO! findes her: DRF GO! Tilmelding til Walber Cup