Hvad leder du efter?

Nyheder

Opdateret bestemmelser for Agria og DRF’s VM-holdturnering

Sidste halvdel af Agria og Dansk Ride Forbunds VM-holdturnering er godt i gang, og i den forbindelse har vi endnu engang evalueret turneringen, hvilket har ledt til opdateringer i bestemmelserne - særligt med fokus på pointtildelingen i forhindringsbane og kæphest. Se de væsentligste rettelser herunder.


Et af de primære formål med turneringen er, at deltagerne får mulighed for at afprøve nye discipliner, de ikke før har kastet sig ud i, og specielt forhindringsbane og kæphest har været to meget populære discipliner. Derfor har vi også løbende evalueret, hvorvidt afviklingen af de forskellige discipliner stemte overens med turneringens formål. hvilket har ledt til justeringer i de nuværende bestemmelser. Justeringerne for forhindringsbane og kæphest lyder således:

Forhindringsbane:
Forhindringsbanen er gennemført og udløser 15 point, hvis man kommer igennem banen uden at modtage 20 strafsekunder for manglende gennemførsel af én eller flere forhindringer. Der tildeles kun 1 point for deltagelse, hvis man har modtaget 20 strafsekunder én eller flere gange undervejs. Se bestemmelserne for Forhindringsbane her.

Kæphest:
Kæphestespringningen er gennemført og udløser 5 point, hvis man fuldfører en fejlfri bane uden nedrivninger, stop eller fejl i bane. Hvis kæphesten ikke ”rides på” konstant, altså placeres mellem benene, er banen ligeledes ikke gennemført, og der tildeles kun 1 point for deltagelse.

Se de justerede bestemmelser her.

Nye bestemmelser til finalen
Ovenstående justeringer gælder for resten af kvalifikationsperioden, og så arbejder vi på nuværende tidspunkt på et særskilt og specificeret sæt bestemmelser kun for finalen ved VM i Herning, som selvfølgelig bliver offentliggjort, så snart de er klar.