Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

30. april 2020

DIF & DGIs hjælpepulje er åben for ansøgninger fra 1.-15. maj

Den 7. april vedtog et bredt udsnit af Folketingets partier en corona-hjælpepulje på 50 mio. kr. til foreningslivet, og 44 mio. kr. af disse er øremærket til idrætsforeninger. Puljen er sat i verden for at yde ekstraordinære tilskud til lokale idrætsforeninger for at afbøde de økonomiske konsekvenser som følge af COVID-19. DIF og DGI har nu offentliggjort, at puljen er åben for ansøgninger i perioden 1.-15. maj, og man kan som forening/klub forvente svar på sin ansøgning senest i løbet af juni måned.

Læs mere
24. april 2020

Deltag i ridesportens fælles aktivitetsdag den 21. maj og vær med til at støtte elevskolerne

Ridesportens stærke fællesskab er i øjeblikket sat på en hård prøve, fordi Covid-19 tvinger os til at holde afstand til hinanden. Og ikke nok med det, så er elevskolernes primære indtjeningsgrundlag nærmest væk af samme årsag. Derfor er Dansk Ride Forbund og Trolle Company gået sammen om at arrangere en fælles aktivitetsdag i ridesporten den 21. maj fra kl. 8-20, hvor vi alle kan være aktive sammen hver for sig, samtidig med at vi samler penge ind til de trængte elevskoler.

Læs mere
21. april 2020

Drømmer du om at arbejde professionelt med heste?

Drømmer du om en fremtidssikret uddannelse, hvor du kan arbejde professionelt med heste og mennesker? Så kunne uddannelserne till Ridelærer, Rideinstruktør og Berider måske være noget for dig. Uddannelsesstart er august 2020, og for at kunne søge optagelse, skal du have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus, som forventes afviklet fra 29/6 til 10/7 – naturligvis under forudsætning af, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er ophævet. Tilmeldingsfristen til kurset er den 15. maj 2020.

Læs mere
20. april 2020

Afholdelse af digitalt Repræsentantskabsmøde 2020

Årets repræsentantskabsmøde måtte som bekendt aflyses pga. af Corona-krisen. Aflysningen skal dog ikke afholde os fra at gennemføre de vedtægtsmæssige demokratiske handlinger, for så vidt angår godkendelse af årsrapport, afstemning om forslag og klubpris samt div. valghandlinger. DRF har derfor indgået et samarbejde med Assembly Voting om at gennemføre årets repræsentantskabsmøde som et digitalt repræsentantskabsmøde via et online valg- og afstemningssystem.

Læs mere
17. april 2020

Tanker om coronakrisens indflydelse på ridesporten - af DRFs formand Ulf Helgstrand

Cononakrisen raser, og det har bl.a. betydet, at mange elementer i ridesporten, som vi kender den, er sat på pause på ubestemt tid. Usikkerhed og frustration præger hverdagen for mange, og det forstår jeg godt. Det er vigtigere end nogensinde før, at vi står sammen i ridesporten – naturligvis hver for sig – og sørger for, at vi kommer stærkest muligt ud på den anden side.

Læs mere
4. april 2020

Hjælp til trængte elevskoler – få tilskud på 5.000 kr. til smedearbejde

Corona-krisen har allerede nu betydet store udfordringer og betydelige indtægtstab for elevskoler landet over. Hestens Værn, de Registrerede Beslagsmede og Dansk Ride Forbund er derfor gået sammen om en lille ’hjælpepakke’, hvor 10 elevskoler (under Dansk Ride Forbund) landet over har mulighed for at modtage 5.000 kr. som hjælp til smedearbejdet på elevskolehestene.

Læs mere
3. april 2020

Ny statistik på DRF Go! gør det muligt for klubber at se, hvilken klub en rytter starter for

Pr. 1. april blev en ny statistik gjort tilgængelig DRF Go!, og det betyder, at man som klub nu har adgang til at se, hvilke ryttere, der starter stævner for ens klub, og det er en funktion, der har været længe ventet. Den giver nemlig klubberne mulighed for at sikre, at der er overensstemmelse mellem de ryttere, der starter stævner for klubben, og dem, der betaler klubkontingent.

Læs mere
1. april 2020

Tillykke til ranglistevinderne 2019

Hvert år samler alle ryttere, der rider distrikts-, lands- samt internationale stævner på danskregistrerede heste, ranglistepoint i både springning, military, dressur, voltigering og distance. Ranglisterne er nu opdaterede med alle points fra 2019, og vi kan sige tillykke til vinderne, der vil blive hædret i en artikelserie i Ridehesten i løbet af 2020. Tillykke til jer alle sammen!

Læs mere