Hvad leder du efter?

Nyheder

Hööks satser stort på Verdensmesterskaberne i Herning

Dressurhestene kommer til at danse med en energi, og springhestene sætte af jorden med en kraft, der næsten kan mærkes på tilskuerpladserne. Hööks Hestesport bliver sponsor på det meget populære First & Business Class område på Stutteri Ask Stadium under FEI World Championships i Herning. De særlige billetter er oprettet med formålet om at optimere oplevelsen for gæsterne, der ønsker en ekstraordinær oplevelse.


Hööks First & Business Class Area. Foto: Herning2022

De bedste sæder på Stutteri Ask Stadium er designerede til det eksklusive område Hööks First & Business Class Area, og de pladser fungerer samtidig som partoutbilletter for dem, der ønsker at se samtlige VM-konkurrencer i dressur og/eller springning. Det var de første billetter, som kom til salg, og partoutbilletterne til dressur er udsolgte, mens der er enkeltbilletter tilbage.

Området er skabt for at give mulighed for, at publikum kan få en helt særlig oplevelse inde på Stutteri Ask Stadium under dressur- og springkonkurrencerne. Verdensmesterskaberne på dansk grund er den største ridesportsbegivenhed til dato herhjemme, og arrangørerne oplever stor interesse for det 4-dobbelte verdensmesterskab (dressur, springning, paradressur og voltigering).

Bliv forkælet på Hööks First & Business Class Area
Pladserne er reserverede på langsiden, tæt på arenaen, pladser, som vurderes at være de bedste på stadion.

Der følger noget forkælelse med Hööks First & Business Class billetter. Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg står bag Herning2022 fortæller: ”Området vil være synlig med bl.a. tæpper på gangene. Og så har First og Business Class-gæsterne hver deres egen indgang, med egne toiletfaciliteter.”
Der er ekstra forkælelse til First Class gæsterne, for her følger der en let catering med på konkurrencedagene.

”Hvis man vælger Hööks First Class billetter vil der være yderligere adgang til et First Class Loungeområde. Her vil der være fri adgang til dagens menuer og til kaffe, øl, vand og husets vin,” uddyber Casper Cassøe. Det er en luksusbillet til VM-oplevelsen.

”Vi vil naturligvis sørge for at Hööks Hestesport er synlige på området, og First Class gæsterne også se frem til en goodiebag med VM-merchandise og gave fra Hööks. Vi er glade for, at Hööks har valgt VM i Herning til at synliggøre deres engagement i ridesporten i Skandinavien,” slutter Casper Cassøe.

Hööks Hestesport er Skandinaviens førende virksomhed indenfor hestesportsbranchen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund. Virksomheden har 61 butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland, og tilbyder også e-handel.

Joachim Höök, direktør for Hööks Hestesport glæder sig over, at vi i Skandinavien er vært for det præstigefyldte verdensmesterskab, og han ser store muligheder for sin virksomhed i samarbejdet med Herning2022: ”Grunden til at vi deltager er for at få mere synlighed ved de bedste konkurrencer. Vores engagement i Herning2022, hænger godt sammen med vores ambition om at øge vores salg og tilstedeværelse i Danmark.”

 

VM åbner med dressur og slutter med springning

Det er Blue Hors FEI World Dressage Team Championship Grand Prix Presented by Helgstrand, som åbner verdensmesterskaberne i Herning den 6. august. Holdkonkurrencen i dressur afsluttes søndag den 7. august, mens der er Grand Prix Special for de 30 bedste mandag den 8. august. Og så slutter dressurkonkurrencerne onsdag aften i kunstigt lys med kür-klassen Blue Hors FEI World Dressage Grand Prix Freestyle Championship Presented by Helgstrand, en stemningsfuld aften som dressurfans ikke må snyde sig selv for at opleve.

Springrytterne indtager Stutteri Ask Stadium fra onsdag den 10. august med finale i holdkonkurrencen, Agria FEI World Jumping Team Championship Final Presented by Helgstrand fredag den 12. august i kunstigt lys. Og det er den individuelle springning som afslutter Herning2022 den 14. august under Agria Super Sunday.

 

/Pressemeddelelse