Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

30. maj 2023

Succesfuld premiere på DRF’s nye hesteeftersyn

I løbet af pinsen lagde Vallensbæk Rideklub baner til de spændende DRF-mesterskaber for hhv. juniorryttere, ungryttere og U25-paradressurryttere. Her blev det nye set-up for hesteeftersyn for første gang taget i brug. Kun en enkelt af 60 heste blev diskvalificeret pga. mundsår.

Læs mere
25. maj 2023

Opdatering og nye terminer for Stutteri Ask Trophy 2024

Stutteri Ask Trophy-turnering har i år, 2023, oplevet en markant stigning i antallet af startende. Det er en positiv udvikling som både DRF og landstrænerne, Bo og Ulrik, byder velkommen. Derfor er der fra 2024 foretaget mindre ændringer i bestemmelserne samt lavet en opdeling af første kvalifikation.

Læs mere
22. maj 2023

Distriktsmesterskab i D1: Lavere niveau giver flere starter

Den engagerede træner, Melanie Vestergaard, blev positivt overrasket, da hun inden næste weekends stævne i Holte Rideklub, gik ind for at tjekke, hvor mange deltagere der er i distriktsmesterskaberne i distrikt 1.

Læs mere
17. maj 2023

Tilmeld dig optagelsesprøven nu

Går du med tankerne om at forvandle din hobby til dit professionelle yrke? Så er det nu du skal finde computeren frem og få sendt din tilmelding til optagelsesprøven til os. Fristen for tilmelding nærmer sig med hastige skridt. Sidste chance er allerede den 5. juni 2023.

Læs mere
16. maj 2023

Har I meldt deltagerne til DistriktsmesterskabsCup-finalen?

Der er gang i de individuelle distriktsmesterskaber rundt omkring i landet, og vi glæder os til at se medaljevinderne fra hvert distrikt give den gas til finalen i Bernstorffparken i uge 33.

Læs mere
16. maj 2023

Nye kvalifikationskrav for Danmarks Cup for ponyer

Danmarks Cup for Ponyer er en turnering i springning for ekvipager på C-niveau. Cuppen afvikles over tre konkurrencedage, og det er tilladt at deltage med to ponyer – uanset ponykategori. I år er der lavet ændringer i kvalifikationskravene.

Læs mere
16. maj 2023

Ændringer i tilmelding til FEI-stævner i military

Holdleder, Kerstin Dallmann, og elitesportschef i military, Annette Mosegaard, har sammen foretaget en række tilpasninger i kriterierne for international stævnedeltagelse og udtagelse til disse i military for seniorrytterne. Desuden er der nye og opdaterede krav for deltagelse ved internationale mesterskaber.

Læs mere
12. maj 2023

Hesteeftersyn til ridestævner

Onsdag aften den 10. maj 2023 mødtes en del af Dansk Ride Forbunds B-teknisk delegerede, for at deltage i en workshop. Workshoppen klædte TD’erne på til kommende hesteeftersyn ved stævner i DRF-regi. Rideforbundets veterinærkonsulent, dyrlæge Mette Uldahl, holdt oplæg og sørgede for, at TD’erne fik grundig uddannelse i hvordan, og hvorfor, hesteeftersyn er en vigtig del af DRF’s virke.

Læs mere
12. maj 2023

Etablering af A- og B-grupper i U25-dressuren

I løbet af det seneste års tid, er der sket en stor stigning i antallet af U25-ryttere, som enten har potentiale til eller allerede har erfaring med international stævnedeltagelse. Derfor er det besluttet at følge eksemplet fra de resterende aldersgrupper og inddele U25-dressuren i A- og B-grupper.

Læs mere
10. maj 2023

DRF modtager støtte til forbedring af elevskolehestes fysiske og mentale sundhed og velfærd

Dansk Ride Forbund er blevet bevilliget økonomisk støtte fra QATO Fonden. Bevillingen skal benyttes til at kortlægge nuværende forhold for elevskoleheste og analysere områder, som kan forbedres - herunder også en prioritering af indsatser og ressourcegrundlag.

Læs mere