Hvad leder du efter?

Nyheder

DRF søger en konsulent med stor indsigt i heste- og ridesport

Kan du arbejde målrettet mod at fremme udvikling og drift af danske rideklubber? Understøtte rideklubbernes elevskoler? Og er du samtidig typen, der kan forankre aktiviteter og koncepter målrettet ridesporten? Så er det nu, du har chancen for at lægge billet ind på en stilling, der indeholder alt dette hos DRF.


I Afdeling Klub og Sport får du, sammen med dine kollegaer, ansvar for blandt andet klubbesøg hos DRF’s klubber i hele Danmark. Her skal du præsentere ryttermærkerne for elevskolerne og være en del af vores klubudviklingsforløb blandt mange andre spændende opgaver.

Stillingen indebærer, udover en masse spændende opgaver ud af huset, også en del drift- og udviklingsarbejde, hvor du, sammen med resten af teamet, deltager i den løbende servicefunktion for klubberne. Du vil også være med til løbende at varetage projekter og aktiviteter såsom afvikling af DRF og Agria Ponycamp og DRF’s Elevskole Cup.

DRF som arbejdsplads er et sted, hvor det at skabe relationer er en essentiel del af arbejdet. Vi samarbejder og sparrer på tværs af skrivebordene i vores åbne kontorfællesskab, hvor humøret og energien er høj. Stillingen er et barselsvikariat med en eventuel mulighed for fastansættelse.

Du kan læse mere om stillingen, og hvordan du søger den lige her.
Fristen for ansøgninger er den 12. marts 2023.