Hvad leder du efter?

Nyheder

DRF inviterer alle interesserede til infomøde om voltigering

Den 6. april holder DRF informationsmøde om voltigering i Odense. Mødet er særligt henvendt til klubber, der vil i gang med voltigering, men alle interesserede er velkomne. Det afholdes i Dalum Rideklub fra kl. 19-21, og tilmeldingsfristen er 3. april.


Til informationsmødet vil du bl.a. få indsigt i voltigering på klubniveau samt integrering og organisering af voltigering i klubben. Der vil også være tips til træningsopbygning og god tid til spørgsmål fra deltagere.

På mødet deltager Freja Linde, træner i voltigering og nuværende international voltigør, Preben Lau, bestyrelsesmedlem gennem mange år i Voltigeklubben Thommysminde, og Karoline Kjemtrup, Udviklingskonsulent for voltigering i DRF.

Mødet er helt uforpligtende, så har du den mindste smule interesse for, hvad voltigering kan bidrage med i din klub eller på dit opstaldningssted, er du meget velkommen.

Tid og sted
Mødet afholdes hos:

Dalumgård Rideklub
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV

Kl. 19-21

Tilmelding
Informationsmødet er gratis, og det er muligt at deltage flere fra de enkelte klubber eller opstaldningssteder, hvis det ønskes. Skriv i så fald i bemærkninger ved tilmelding, hvor mange I kommer.

Tilmeld dig via Go! her.