Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

30. september 2020

Information vedr. Agria DRF-mesterskabet i spring for children og pony i Fredericia Ridecenter den 2.-4. oktober 2020

DRF har sammen med Fredericia Ridecenter været i tæt dialog med både Fredericia Kommune og Sydøstjyllands Politi for at få skabt et set-up, så mesterskaberne i den kommende weekend kan afvikles. Den seneste udvikling i Corona-pandemien har fået både kommuner og politi landet over til at skærpe interessen for bl.a. idræts-, kultur og foreningsarrangementer. Og vi ved, at Sydøstjyllands Politi kommer forbi Fredericia Ridecenter for at tilse, at arrangementet overholder myndighedernes krav og restriktioner.

Læs mere
30. september 2020

Agria DRF-mesterskaberne i spring for pony og children må desværre aflyses

DRF har i fællesskab med Fredericia Sportsrideklub forsøgt at finde en løsning på, hvordan weekendens mesterskaber for de unge springryttere kunne gennemføres inden for de gældende COVID-19-relaterede krav og restriktioner, men på baggrund af tilbagemelding fra Sydøstjyllands Politi må stævnet nu desværre aflyses. Læs mere nedenfor.

Læs mere
29. september 2020

Ændringer i afviklingen af Nord-Vest Box Cup 2020

Grundet situationen med Covid-19 har det desværre været nødvendigt at lave endnu en ændring i forhold til afviklingen af Nord-Vest Box Cup. Afviklingen kommer derfor til at foregå mandag 12. oktober og tirsdag den 13. oktober.

Læs mere
28. september 2020

Er du vores nye Deltidskonsulent?

Dansk Ride Forbund søger en Deltidskonsulent til at dække de jyske klubber med kompetent service, rådgivning og vejledning. Der er tale om en nyoprettet stilling, og ansøgningsfristen er mandag den 12. oktober 2020. Læs mere her.

Læs mere
28. september 2020

Landstræner-teamet for de unge dressurryttere søger kommende juniortalenter

Næste sæson for de danske junior dressurryttere er lige om hjørnet, og i den forbindelse ønsker vi at holde os ajour med nye talentfulde juniorryttere. Derfor er der nu mulighed for at blive observeret og vurderet på video af Landstræner Dennis Fisker.

Læs mere
28. september 2020

Importerede ponyer færdigmålt i FEI i 2017, 2018 og 2019 vil nu blive betragtet som færdigmålte i Danmark

På det seneste bestyrelsesmøde besluttede DRF’s bestyrelse, at de ponyer, som er færdigmålte i FEI-regi i 2017, 2018 og 2019, pr. 8. september 2020 også vil blive betragtet som dansk færdigmålte, når de importeres til Danmark. Der er tale om de ponyer, som er 8 år eller derover og dermed har modtaget et permanent målingscertifikat.

Læs mere
25. september 2020

Championatsfinalerne hos Blue Hors må desværre udskydes

Finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Unghestechampionater skulle oprindeligt have været afviklet hos Blue Hors i uge 41, men pga. de gældende COVID-19-restriktioner, har Blue Hors vurderet, at man ikke kan afvikle finalerne på forsvarlig vis, og derfor udskydes finalestævnet.

Læs mere
25. september 2020

Er du én af vores to nye Udviklingskonsulenter?

DRF søger nu to Udviklingskonsulenter. Én med fokus på elevskole, og én med fokus på klubdrift- og certificeringer. Der er tale om to nyoprettede stillinger, og der er ansøgningsfrist på begge stillinger den 12. oktober. Læs mere her.

Læs mere
24. september 2020

Indendørs Agria DRF-Mesterskab i ponyspring flytter fra Billund til Fredericia

Når årets indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for pony og children afvikles i næste uge, d. 2. – 4. oktober, bliver det hos Fredericia Sportsrideklub i stedet for hos Billund Sportsrideklub (BIS). På baggrund af den nuværende udvikling i Covid 19 er bekymringen steget hos Billund kommune, der har udstukket et sæt skærpede retningslinier. Som en kommunalt ejet rideklub har BIS ingen anden mulighed end at følge de skærpede retningslinier, der desværre, i praksis, umuliggør afviklingen af næste uges mesterskab hos BIS til alles ærgrelse. Heldigvis er der dog allerede fundet en ny stævnearrangør. Stor tak herfra til Fredericia Sportsrideklub, der med kort varsel har sagt ja til at overtage stævnet. Vi ser frem til god weekend med spændende ridning.

Læs mere
21. september 2020

Ny Naturkonsulent er DRF’s stemme i natur-debatten

Som et led i DRF’s øgede fokus på at sikre rytternes fortsatte adgang til naturen, har vi oprustet med en naturkonsulent, som skal være DRF’s stemme i naturdebatten. Men hvad laver sådan en konsulent egentlig, og hvordan kan man som klub eller distrikt gøre brug af konsulenten? Det kan du læse mere om her.

Læs mere