Hvad leder du efter?

Nyheder

Værd at vide om din rytterlicens

Der er for alvor ved at være gang i stævnerne igen, og det betyder, at mange af os står og skal købe rytterlicens. Inden for det seneste halve års tid er der dog sket en del justeringer ift. især de nationale licenser, og derfor har vi samlet de ting, der er vigtigst for dig at vide, i denne nyhed.


New column

B-, C- og D-licenser er nu fortløbende
Pr. 1. januar bortfaldt den tidligere ABC-licens, og i stedet findes der nu separate B og C-licenser samt den vanlige D-licens, der som noget nyt også gælder til voltigering. Samtidig blev alle nationale licenser gjort forløbende, så man nu kan indløse sin licens på alle tidspunkter af året og stadig få samme udbytte. Se det fulde overblik her:

Type af licens Gyldighed Gyldighedsperiode

B-licens
(Inkl. C- og D-licens)

Gælder til start ved alle danske stævner på alle niveauer i spring og dressur. Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende

C-licens
(inkl. D-licens)

Gælder til start ved danske stævner på D- og C-niveau i spring og dressur, samt alle niveauer i military og distance. Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende
D-licens Gælder til start ved danske stævner på D-niveau samt alle niveauer i voltigering (både enkelt og gruppe). Indeværende måned for købet + 11 måneder fortløbende


Opgradering af licens midt i periode
Ønsker du at opgradere din licens midt i en gældende periode - f.eks. fra en D-licens til en C-licens - skal du blot lægge den nye licens i kurven og påbegynde betaling som normalt. Herefter vil systemet automatisk beregne, hvor lang tid der er tilbage på din eksisterende licens og modregne dette i prisen på den nye licens.

Sådan indløser du licens

  • Du logger ind på din profil og trykker på feltet ”mine oplysninger”.
  • I højre side af skærmen finder du feltet ”Rytterlicens" Her vælger du den ønskede licenstype B-, C-, D- eller FEI-licens og trykker på den grønne knap, så bestillingen lægges i kurven.
  • Du kan nu betale din rytterlicens.
  • Herefter er din rytterlicens aktiv, og du er klar til at melde til stævner.

Har du endnu ikke Go-profil, skal du blot oprette en gratis profil og benytte ovenstående beskrivelse ved køb af licens. Har du yderligere spørgsmål, kan disse rettes til go@rideforbund.dk.

Du finder de gældende priser – både på nationale og FEI-licenser – her.