Hvad leder du efter?

Nyheder

Er du og din pony klar til Danmarks Cup?

Den 27. – 29. august går det løs, når Kallehavegaard Rideklub afvikler Danmarks Cup for ponyer. Cuppen afvikles i springning for kat. 1, 2 og 3 ponyer og går i klasserne LB2*, LA2* og MB2* på C-plan. Vi glæder os til at se så mange ponyryttere som muligt, når dette års vindere af Danmarks Cup 2021 skal findes.


Igen i år kan rytterne glæde sig til et brag af en Danmarks Cup, når stævnet bliver afviklet på Kallehavegaard Rideklubs flotte græsbane. ”Vi glæder os til at tage imod alle de dygtige ponyryttere og se dem give den gas på vores flotte græsbane, som vi afvikler hele stævnet på i år. Ved at bruge græsbanen har vi nemlig mulighed for at bruge vores store grusbane som opvarmningsbane i tilfælde af regnvejr. Vi afvikler kvalifikationer fredag og lørdag, og så finder finalen sted søndag, hvor vinderne af Danmarks Cup 2021 findes,” fortæller Tia Lundemose, der er stævnearrangør på Kallehavegaard Rideklub.

Hvem må starte Danmarks Cup?
LB2*Danmarks Cup (C klasse) - Åbent for kategori 2 ryttere. Afvikles for kat. 1, 2 og 3.
LA2* Danmarks Cup (C klasse) - Åbent for kategori 2 og 3 ryttere. Afvikles for kat. 1, 2 og 3.
MB2* Danmarks Cup (C klasse) - Åbent for kategori 4 og 5 ryttere. Rytteren må ikke have gennemført sværhedsgrad 5 ved FEI-, A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Afvikles for kat. 1 og 2.

 

Er du ikke allerede tilmeldt stævnet, så har du indtil den 13. august. Du finder stævnet her